Sådan tilføjes et link til min Tool Bar

July 2

Millioner af hjemmesider på internettet er besøgt af tusindvis af mennesker om dagen på grund af deres unikke og spændende indhold. Når du snuble på et sådant sted, du ved, at du ønsker at besøge det igen og igen. Mens du kunne skrive navnet på hjemmesiden ned eller forsøge at huske det, den nemmeste måde at huske en hjemmeside er at føje den til din Internet browsers værktøjslinje. Kendskab til disse trin vil give dig mulighed for at holde dine foretrukne hjemmesider i toppen af ​​din browser skærmen på alle tidspunkter for lettere adgang.

Instruktioner

Tilføjelse af et link

1 Sørg for, at din computer er forbundet til internettet. Du kan gøre dette ved at flytte musemarkøren over internetforbindelse ikoner. Hvis din internetforbindelse lyder som "tilsluttet", er du klar til at finde dine foretrukne websteder.

2 Åbn din foretrukne internetbrowser.

3 Brug browseren til at navigere til et websted, du ønsker at tilføje et link i værktøjslinjen.

4 I Firefox, sætte musemarkøren direkte over fanen og klik og hold venstre museknap. Træk musemarkøren til værktøjslinjen. Du vil bemærke en lille lodret streg vises. Det betyder, hvor dette site vil bevæge sig i forhold til de andre steder, der er anført på værktøjslinjen. Slip museknappen for at placere site på din værktøjslinje.

I Internet Explorer, flytte musen markøren til ikonet på værktøjslinjen, der ligner en gul stjerne med en grøn pil igennem den. Klik på knappen for at føje webstedet til din værktøjslinje.

TIPS

  • Hvis du bruger en ældre browser kan der ikke være en værktøjslinje til rådighed for dig. I dette tilfælde, skal du klikke på "Bogmærker" i toppen af ​​din browser og tilføje det ønskede websted til din Bogmærker listen.
  • På ethvert tidspunkt, kan du slette disse websteder fra din værktøjslinje ved at flytte musemarkøren over ikonet, højre klikke med musen på knappen, og flytte markøren ned til "Slet". Klik på "Slet", og ikonet vises ikke længere på din værktøjslinje.