Hvad Udstyr er nødvendig for trådløst internet?

February 28

Trådløst internet kan du surfe på nettet eller tjekke din e-mail uden at skulle fysisk tilslutte computeren til en internetforbindelse. Der er flere forskellige måder at bruge trådløst internet. Forskellige udstyr er påkrævet, afhængigt af den ønskede metode.

Trådløse routere og Hot Spots

Hvad Udstyr er nødvendig for trådløst internet?


Den mest almindelige måde at bruge trådløst internet er at forbinde via et trådløst "hot spot". Et hot spot kunne være en lokal café, et universitetsbibliotek, et hotel, eller et sted, der har en trådløs router installeret til offentlig brug. En router er en enhed, "ruter" Internettet til andre enheder. En trådløs router sender internettet via radiobølger.

Du kan oprette din egen hot spot ved at installere en trådløs router i dit hjem.

mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd kan du bruge trådløst internet uden at skulle finde en lokal hotspot. Du kan oprette forbindelse til internettet, mens du kører i din bil, spille golf, eller backpacking.

Du behøver ikke en router til at bruge mobilt bredbånd. Du kontrakt med et teleselskab, som sender signalet.

Wireless Cards

Uanset om du opretter forbindelse via et hotspot eller mobilt bredbånd, du har brug for et trådløst netværkskort til at bruge trådløst internet.

Hvis du bruger din egen router eller tilslutning på en lokal restaurant, er din bærbare computer sikkert allerede udstyret til at håndtere trådløst internet. Hvis din bærbare computer er ældre og kom ikke med et trådløst kort, kan du købe en.

Hvis der tilsluttes via mobilt bredbånd, skal du bruge et særligt kort, som kan fås fra den virksomhed, du bruger.

Mobiltelefoner, iPhones, brombær

En anden måde at bruge trådløst internet er direkte via din mobiltelefon, iPhone eller Blackberry. Med et dataabonnement bestilles gennem din mobiltelefon luftfartsselskab, kan du surfe på nettet og tjekke e-mail i din hule hånd.

Desktop Computere

Selvom trådløst internet normalt er forbundet med bærbare computere, kan desktop computere også bruges til at forbinde denne måde. Som med bærbare computere, skal du bruge et trådløst netværkskort til at gøre det.