Sådan hentes gratis online virus scanner

February 3

Når det kommer til computere, betyder ordet "gratis" ikke altid mener "uden omkostninger." Der er mange anti-virus software-producenter, som lader dig downloade en "gratis" program til at scanne dit system for virus, og så de vil have dig til at købe en komplet pakke fra dem til at håndtere problemet. Men der er et par, der rent faktisk kommer igennem med deres løfte om gratis beskyttelse PC. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

1 Pas på "smit svig." Dette sker, når en virus scanner finder vira, som ikke eksisterer i virkeligheden, og sender dig til en hjemmeside, hvor du kan købe et antivirusprogram, der ikke rigtig virker. Disse advarsler vises ofte som alarmerende pop-ups, mens du besøger hjemmesider eller trolling på nettet.

2 Læs det med småt. Mange antivirus producenter tilbyder at scanne din computer gratis, men de fleste vil ikke fjerne truslen efter at finde dem. Links til et par selskaber, der tilbyder gratis pakker, der vil helbrede samt opdage problemer er angivet nedenfor.

3 Slet eventuelle gamle virusprogrammer, før du downloader og installerer en ny virus scanner. Nogle produkter vil opdage dem og bede dig om at fjerne dem, men andre kan ikke, og det kan resultere i en konflikt, hvor hverken scanneren fungerer.

4 Sammenligne funktioner og specs, før du downloader og installerer en virusscanning / fjernelse software. Der er mange derude, som måske ikke arbejde med dit operativsystem, især Microsoft Vista.


relaterede artikler