Sådan Føj lyd til en Adobe PDF

August 15

Sådan Føj lyd til en Adobe PDF


Måske den mest populære måde at sende dokumenter på internettet er ved hjælp af Portable Document Format (PDF) filer fra Adobe stabil. Filerne af denne type er oprettet ved hjælp af Adobe Acrobat, et program, der også kan bruges til redigering af PDF-filer. Det har været muligt for nogen tid at tilføje enten film eller lyd til en PDF-fil, så de spiller, når en side åbnes. Her er hvordan du gør det.

Instruktioner

Metode

1 Åbn en PDF-fil, som du ønsker at tilføje lyd til i Adobe Acrobat. Hvis avanceret redigering værktøjslinjen ikke vises, kan du åbne den op ved at klikke på "Vis ,," og derefter "Værktøjslinjer" efterfulgt af "Avanceret redigering". Når værktøjslinjen er åben, vil du se en "Føj lyd" ikon, som du kan klikke på. Alternativt kan du klikke på "Funktioner" og derefter "Avanceret redigering".

2 Klik på lyden værktøj. På værktøjslinjen, lyd- og video-værktøjer er det samme sted, og det kan være nødvendigt at klikke på pil ned for at se dem. Når du har klikket på lyden værktøj, tegne et rektangel hvor som helst du ønsker på PDF-siden. En "Tilføj Sound" vindue vil åbne. Vælg den kompatible medier mulighed, som i dette tilfælde vil være "Acrobat version 6 eller senere." Sæt kryds i feltet "Integrer indhold i dokument .. Klik i feltet" Brug ingen plakat ", da det ikke er en video-fil og derefter gå til den lydfil, du ønsker at integrere. Vælg det og ur" OK ".

3 Højreklik på det felt, der vises, og vælg "Egenskaber". Med valgt "Udseende" fanen, vælg grænsen type, som i dette tilfælde bør være "Invisible rektangel."

4 Klik på fanen "Indstillinger" og vælg gengivelsen. "Side åben" er normalt et godt valg her siden lydfilen så vil spille automatisk, når den pågældende side er bragt på skærmen. Der er flere andre valg. For eksempel kan du indstille lydfilen til at spille, når musen er klikket over en billede siger "Klik her for at høre lyd." Du skal nu vælge den lydfil igen ved at gennemse og klikke på "OK".

5 Luk boksen "Tilføj Audio", og du har nu en lydfil, der vil spille. Hvis du har et stort dokument, såsom en e-bog, kan du integrere flere lydfiler i dokumentet.


relaterede artikler