Sådan fjernes den Heatsink fra min Toshiba Satellite A135 Laptop

February 27

Varme kan dræbe en bærbar computer. Uden ordentlig køling og ventilation, vil processoren i din Toshiba A135 overophede i løbet af få minutter. Det er derfor vigtigt, at du bruger A135 på flade, solide overflader, der sikrer tilstrækkelig cirkulation og luftstrøm. Hvis heatsink eller ventilator i din A135 bliver defekt eller for snavset, bør du rense eller udskifte den. At udskifte eller rengøre heatsink, dog skal du vide, hvordan du fjerner det fra den bærbare computer. Selvom det ikke er en opgave for en sand nybegynder, kan du fjerne heatsink fra din Satellite A135 nemt nok, hvis du har kendskab til grundlæggende computer hardware.

Instruktioner

1 Sluk for A135 laptop, derefter frakoble vekselstrømsadapteren og andre kabler, der er tilsluttet den bærbare computer. Luk LCD-skærmen på den bærbare computer.

2 Vend A135 laptop over, så er står bunden opad. Skub batterilåsen til venstre og ind i "ulåst" position. Hold låsning låsen som du skubber batteriet ud af båsen.

3 Brug stjerneskruetrækker til at løsne og fjerne skruen, der fastgør dækslet til hukommelsesporten. Hukommelsen dækslet har en "M" eller et billede af et hukommelsesmodul. Fjern dækslet og sæt det til side.

4 Skub udad på metal fastgørelsesklemmerne som fastgør modulet inde i hukommelsen slot. Tryk på de klip, indtil den udvendige kant af memory stick løftes en smule op. Fjern forsigtigt modulet fra stikket og sæt den til side. Pas på ikke at røre ved metal kontakt kanter memory stick.

5 Fjern fastgørelsesskruer for det trådløse kort dækslet mærket, som har en "W" eller et billede af en lille antenne. Tag antennen ledninger, der fører fra A135 bundkort til det trådløse kort. Lås og fjern det trådløse kort på samme måde du gjorde hukommelsesmodulet.

6 Løsn og fjern alle skruer mærket "K" på bunden af ​​A135 laptop. Vend A135 højre side op og åbn LCD-skærmen.

7 Placer syl i højre kant af tastaturet kant dækker lige over "F" række af taster på tastaturet. Sæt syl i det snævre rum over tasterne og bruge det til at lirke op tastaturet kanten dækslet. Arbejde langsomt hen over øverste række af taster, som du lirke op tastaturet kanten dækslet. Når du løsne kanten dækning, fjerne det fra den bærbare computer.

8 Fjern de to skruer over den øverste række af taster, der fastgør tastaturet til den bærbare computer chassis. Løft op på toppen af ​​tastaturet, indtil du kan nå kablet nedenunder. Afbryd kablet stikket fra A135 bundkort. Løft tastaturet ud af den bærbare computer og sæt den til side.

9 Fjern hukommelsesmodulet fra stikket placeret i området under hvor tastaturet er, når det er installeret.

10 Løsn og fjern håndledsstøtten dækning skruer. Skub forsigtigt håndledsstøtten udad fra den bærbare computer, indtil dets fastgørelsesklemmerne frigøre. Afbryd touch-pad sele fra A135. Fjern håndledsstøtten og sæt den til side. Fjern skruerne til tastaturet bezel. Fjern ringen fra den bærbare computer chassis.

11 Løsn og fjern de fire skruer, der holder den termiske-køling enhed (heatsink) på plads. Den heatsink har fire skruer mærket "1" til "4" og sidder på toppen af ​​processoren. Brug skruetrækkeren til at fjerne skruerne i den korrekte nummererede rækkefølge. Løft op på kølepladen at fjerne køling forsamling.

12 Brug trykluft til at rengøre heatsink eller installere en ny efter behov. Rengør de andre komponenter inde i A135 laptop med trykluft.

13 Saml A135 laptop ved at vende de trin, der anvendes til at skille den ad.

TIPS

  • Inden du håndterer komponenter i din A135 laptop, altid bære en anti-statisk håndledsstrop at undgå skader, der kan opstå på grund af statisk elektricitet.