Hvad er en tabel i Microsoft Access?

February 25

Microsoft Access er et program, der bruges til at oprette databaser. MS Access er pakket med Microsoft Office Suite, men kan købes separat. MS Access databaser gemme data i tabeller og kan eksistere som en enkelt fil, der giver mulighed for grundlæggende datalagring og genfinding. Hver databasefilen er lavet af op genstande, herunder tabeller, forespørgsler, formularer og rapporter.

Databaser

Databaser tjener den funktion for indsamling, forvaltning og lagring af data. MS Access-databaser anvendes til personlig og / eller business ofte for datalagring af adressebøger, kundeoplysninger, postlister eller styklister. Tilbagekaldelse af databasen indhold er intuitiv og kan forespørges, trykt eller offentliggjort på internettet.

Borde

MS Access-tabeller er de centrale objekter i Access-fil, da de indeholder de data, der er gemt i databasen. Tabeller er lavet af rækker og kolonner og giver mulighed for direkte indtastning af data i deres net. Rækken er den post, der indeholder de individuelle data stykker udgør en individuel rekord. Kolonnerne, der også omtales som felter, består af kategoriseret information. For eksempel er felterne er søjler bestående af kategoriseret information såsom telefonnumre.

Rækken er rekord, hvor telefonnummeret er indtastet. Data er sorterbar og kan filtreres. Data fra Excel kan importeres eller klippe og indsættes i en Access tabellen. En fil kan indeholde flere borde, der kan være forbundet gennem forespørgsler, rapporter og formularer.

tabel Creation

Der er flere måder at oprette en tabel: i design view, ved hjælp af en skabelon eller troldmand, eller ved at indtaste data. Brugeren vælger den metode, de vil bruge, ved at fremhæve den og vælge "Åbn" i filens objekt kassen. Når et bord er oprettet, kan brugeren indtaste data i tabellen.

Efter indtastning den første post og trykke på "Enter" knappen, vil den næste linje vises til indtastning af data af en anden record og så videre. Når indtastning af data er afsluttet, vil brugeren lukke bordet som de ville ethvert vindue. Tabellen gemmes under "Objekter" og "Table" i filens objekt listen. Ved åbne filen, vil listen objektet altid vises.

Guiden og skabeloner Tabel

Afhængigt af versionen af ​​MS Access, ved hjælp af en guide eller skabelon er den nemmeste måde at oprette en tabel, der er klar til indtastning af data. I MS Access 2007, tabel skabeloner er tomme borde, der kan bruges som de er eller tilpasset efter behov. Skabeloner inkluderer Kontaktpersoner, Opgaver, Spørgsmål, Events, og aktiver. Kontakten Tabellen opstiller en database for kontaktoplysninger såsom postlister og telefonnumre. Kolonner er let oprettes ved at trække fra en liste over foreslåede områder.

I MS Access 2003 og tidligere, troldmænd er en funktion, der guider brugeren fra start til slut i at skabe det ønskede objekt. På bare et par klik kan du oprette en tabel, der er klar til indtastning af data. Selvom tabelfelter i guiden er foruddefinerede, har brugeren mulighed for at ændre dem, mens du bruger guiden og efter tabellen er blevet oprettet.

tabel Tilpasning

MS Access giver brugeren mulighed for at tilpasse de felter, data og formatering inden for et bord. Brugeren har mulighed for at formatere tabellen skrifttype, rækkehøjde, kolonnebredde, fryse og / eller skjule kolonner. Brugeren har mulighed for at ændre centrale bord elementer såsom omdøbning tabelfelter og redigering tabel optegnelser om flyve fra næsten overalt i ansøgningen.