Sådan Overclock en Intel Quad Core

June 12

Sådan Overclock en Intel Quad Core


Central Processing Units er en central del af computere. CPU'er håndtere alle data en computer behov forarbejdede til at fungere. Hastigheden af ​​en CPU som Intel Quad Core bestemmer den samlede ydelse og hastighed af huset computer. CPU'er er fremskyndet forbi standard hastighedsgrænser skabt af producenten gennem overclocking. Overclocking ændrer indstillinger i Intel Quad Core BIOS menu, der begrænser den samlede CPU-hastighed.

Instruktioner

1 Tænd computersystemet boliger Intel Quad Core. Tryk på F8 for at komme ind i systemet boot menu. Indtast "BIOS Feature Setup" del af startmenuen.

2 Vælg og indtast "Ekstern Bus" del af menuen. Flyt fremhæver markøren til værdien i feltet "Front Bus". Tryk på "enter" tasten og derefter på "op" pil en gang for at hæve værdien ét niveau. Dette rejser Intel Quad Core front grænse bus hastigheden.

3 Vælg og indtast "CPU Core" del af menuen. Flyt fremhæver cursoren til værdien i "Multiplier" -feltet. Tryk på "enter" tasten og derefter på "op" pil en gang for at øge værdien med én. Dette sætter Intel Quad Core front bus frekvens til et højere niveau.

4 Tryk på "Gem og Afslut" i de vigtigste startmenuen. Afslut for strømmen processen. Intel Quad Core er nu overclocket.

TIPS

  • For at vende tilbage de forreste bus og multiplikatoreffekt indstillinger til deres normale værdier, skal du trykke på "Gendan til standarder" i startmenuen.
  • Overclocking brud computerens garanti i de fleste tilfælde.
  • Overclocking forårsager Intel Quad Core til at generere mere varme end anbefalet, så kun overclocke hvis computersystemet kan håndtere de øgede temperaturer.

relaterede artikler