Sådan starter en anmeldelse Website

February 20

Del dine tanker for andre at se. Din ekspertise på film analyse kunne redde folk fra en kedelig aften i biografen eller Deres rave gennemgang kunne være lige, hvad en lille, lokale restaurant behov for at få den opmærksomhed, den fortjener. Hvorvidt side er til dine anmeldelser alene, eller for nogen at kommentere, kan en gennemgang hjemmeside hjælpe informere folk om de emner blive gennemgået. Med nogle indledende planlægning startede en gennemgang site tager kun lidt tid.

Instruktioner

Planlægning af hjemmesiden

1 Beslut dig for et emne til anmeldelse. Vælg et emne, du er interesseret i eller har ekspertise i at hjælpe med at skrive anmeldelser.

2 Beslut hvordan hjemmesiden vil være vært. En vært er den placering, at din hjemmeside vil blive gemt. Der er gratis hosting muligheder, som nogle hjemmesider med en bred vifte af muligheder. For en mere permanent løsning, overveje at købe et domænenavn og web-hosting for et månedligt gebyr.

3 Beslut hvordan du vil bygge hjemmesiden. Hvis du har webudvikling erfaring og ønsker at skabe hjemmesiden med hånden, søge efter nyttige tutorials i HTML kodning og CSS styling at støtte dig i udvikling. Hvis du er ny til at skabe web-indhold, overveje at bruge en hjemmeside med tutorials til at skabe gratis hjemmesider.

4 Planlæg de funktioner dit websted vil give. Nogle har en gennemgang hjemmeside kan have kunne omfatte fora for brugerne at diskutere anmeldelser eller for en film gennemgang eksempel diskutere andre film og post anmodninger om andre anmeldelser. En gennemgang site kan have videoklip og et billedgalleri relateret til revision emne.

Kom godt i gang

5 Opret en konto, hvis du bruger en hosting site for at bygge din hjemmeside. Følg webstedets instruktioner til opsætning af sider, mønstre, skabeloner og andre oplysninger er relevante for at komme i gang.

6 Saml alle andre ekstra ting, du vil bruge på hjemmesiden, såsom forum software, hvis du leverer et forum. Kontroller, at hjemmesiden giver støtte til at tillade dig at tilføje forum funktioner, hvis der er noget, du ønsker at tilføje.

7 Opret hjemmesidens sider, hvis du opretter hjemmesiden ved hånden. Organiser de websider, video, billeder, og alt andet i mapper for at holde organiseret gennem hele projektet.

8 Hent og installere yderligere software, der bruges til at skabe eller driften af ​​hjemmesiden. Følg eventuelle inkluderet instruktioner til installation forum software eller galleri scripts til din hjemmeside vært plads.


relaterede artikler