Sådan Konverter skrifttyper til SWF

December 22

Sådan Konverter skrifttyper til SWF


Spændende skrifttyper kan ændre en kedelig hjemmeside til en iøjnefaldende én, men HTML kræver, at eventuelle skrifttyper, du bruger, når du opretter en hjemmeside allerede er installeret på din besøgendes computere. En af de bedste måder at sikre, at alle dine brugere ser nøjagtig samme spændende site er ved at konvertere dine skrifttyper til Flash, også kendt som en .swf fil type.

Instruktioner

Sådan Konverter skrifttyper til SWF

1 Hent sIFR Font Maker, et gratis program, der konverterer sandt-type fonte til Flash skrifttyper, også kendt som SWF skrifttyper. Linket er placeret i afsnittet Ressourcer nedenfor. Installer softwaren og åbne programmet.

2 Find True-Type skrifttype, du ønsker at konvertere på din computer. Klik på knappen Gennemse i programmet for at finde den almindelige skrifttype (ikke fed eller kursiv). Filen skal have en forlængelse TTF.

3 Hvis der er kursiv eller fed versioner af den skrifttype, du forsøger at konvertere, skal du bruge knappen Gennemse ved siden af ​​disse valgfrie kasser og find Sand-type skrifttyper for disse stilarter.

4 Marker de tegn, du vil konvertere. Det er nemmest at bruge "All" knappen til højre for feltet for at konvertere alle tegn i True-Type font, men dette kan øge filstørrelsen for din Flash skrifttype. Hvis filstørrelsen er en bekymring, kan du ønsker at vælge knappen "Basic" eller vælg "Brugerdefineret" og indtaste kun de tegn, du vil bruge på din hjemmeside ind i feltet.

5 Vælg dit mål ved at klikke på knappen "Gem som ...". Vælg den placering på din lokale computer, hvor du vil gemme SWF-fil. Når programmet er færdig med at køre, vil din skrifttype være klar til brug!

TIPS

  • Du kan bruge et program som Microsoft Word til at se gennem de skrifttyper, der er installeret på computeren, og kontrollere, om der fed eller kursiv versioner, du vil konvertere så godt.

relaterede artikler