Sådan Format til Dollars i Java

May 20

Computer software har mange virkelige verden, såsom at give en online markedsplads for varer og tjenesteydelser. Moderne sprog anerkender disse virkelige verden ved hjælp af indbyggede teknikker til håndtering af almindelige opgaver. For eksempel Java tilbyder en metode til konvertering mellem almindelige nummertyper og valuta nummertyper. Dette er meget praktisk for programmører, der udvikler online butiksfacader eller regnskabsmæssige software. Hvis dit program beskæftiger sig med valuta, fortrolig med Java BigDecimal klassen.

Instruktioner

1 Læg Java-udviklingsmiljø ved at klikke på ikonet NetBeans. Naviger til "File / New Project" i topmenuen og vælg "Java Application." En ny kildekode fil vises i hovedredigeringsvinduet.

2 Import Java Math, Text, og util libaries ved at skrive disse linjer kode i toppen af ​​kildekoden fil:

importere java.math *.;

importere java.text *.;

importere java.util *.;

3 Definer en BigDecimal objekt ved at skrive den næste linje kode mellem de krøllede parenteser i den vigtigste funktion:

BigDecimal cost = new BigDecimal("1120304.73");

4 Opret en TalFormat objekt med navnet "Dollars" og tildele den amerikanske valuta typen til det. For at gøre dette, skrive denne linje kode:

NumberFormat dollars = NumberFormat.getCurrencyInstance(Locale.US);

5 Opret en tekststreng og tildele BigDecimal variablen "Cost" til det. Da udgifterne variable skal være korrekt formateret til den amerikanske valuta type, kan du køre det format-funktionen på samme tid, du tildele den til strengen, som dette:

String s = dollars.format(cost);

6 Udskriv strengen som dette:

System.out.println(s);

7 Kør programmet ved at trykke på "F6". Udgangen ser således ud:

$ 1,120,304.73


relaterede artikler