Sådan får backlinks til din hjemmeside

December 7

Sådan får backlinks til din hjemmeside


Backlinks er nøglen til at øge pagerank og trafik website. For at få backlinks bliver du nødt til at skabe unikke, nyttigt indhold samt gøre en masse selvstændige fremme uden modregning Google alarmer. Stien at få backlinks kan være en masse arbejde, men hvis du gør det rigtigt, kan det være en masse sjov og kan endda gøre dig nogle ekstra penge. Du kan finde en masse gode steder at skabe backlinks ved at skrive artikler eller udstationering links i afsnittet Ressourcer.

Instruktioner

1 Før du får backlinks, skal du oprette nogle interessante indhold. De bedste backlinks er ikke oprettet af dig, men dannes, når nogen finder dit site interessant og beslutter sig for at linke til det.

2 Opret backlinks bruger betalende artiklen sites som eHow. Der er en enorm overflod af artiklen websteder, der vil betale dig penge for synspunkter eller deler i Adsense indtægter. Du bør deltage i en masse af dem, og oprette artikler, der relaterer til din hjemmeside eller blog. De penge, du modtager fra disse websteder kan overraske dig. Disse websteder omfatter Xomba, Bukisa, eHow, Squidoo, og Infobarrel.

3 Opret backlinks bruger sociale forbinder sites. På disse steder vil du poste links til dit websted sammen med en kort beskrivelse. Denne beskrivelse er generelt omkring 50 ord eller mindre. Disse websteder omfatter Redgage, Shetoldme, og Propeller.

4 Skriv artikler til ikke-betalende sites. Du vil gerne skrive for disse websteder, fordi de generelt har en høj pagerank og til tider andre webmastere vil sende dit indhold på deres hjemmeside med en backlink til dit websted. Disse websteder omfatter Ezine artikler og artikler Base.

5 Sæt dit link i din forum signaturer. Dette vil sende målrettet trafik til dit websted samt skabe brugbare backlinks.

6 Du kan sætte dit link på din Facebook eller Myspace side, men Google har en tendens til at ignorere den slags steder for backlinks.