Hvordan man kan forbedre Salg Konvertering

March 10

Hvordan man kan forbedre Salg Konvertering


Der er ingen virksomhed, hvis der ikke er noget salg. Uanset hvor god dit produkt kan være, hvis du ikke effektivt kan vise potentielle købere, hvor godt det er, vil de ikke købe det, og hvis de ikke køber det, har virksomheden ikke gøre nogen penge. Derfor er det meget vigtigt at opbygge et effektivt salgssystem, der får resultater. Dette kræver en samordnet og disciplineret indsats, med forskellige dele af din virksomheds drift arbejder sammen mod det samme mål.

Instruktioner

1 Formidle professionalisme. Det betyder, at din virksomhed skal opretholde en luft af tillid, ærlighed og pænheden i alle aspekter af sit udseende. Salg fagfolk skal være pænt klædt og velplejet. Butiksfacader og kontorer skal være rent og ryddeligt. Websites skal være mere end simple HTML-sider med vigtig information; de skal være attraktive og give en række funktioner, med vigtige oplysninger til at hjælpe dine kunder. En mangel på professionalisme i dit udseende forårsager potentielle kunder til at føle, at din virksomhed har en generel mangel på professionalisme, og de vil ikke være så villige til at investere penge i dig ved at købe dine produkter eller tjenester.

2 Annoncer. Start med at investere lidt penge i forskellige reklame metoder og se, hvilke er mest effektiv. En form for reklame, der virker for én virksomhed kan ikke arbejde så godt for en anden. For at finde ud af, hvilken er mest effektiv, har kunderne fortælle dig, hvordan de fandt ud af om du når de udfylde formularer. Fortsæt investere penge i reklamer, der fungerer bedst, og derefter prøve nye metoder. Sørg din statistik ikke bare fortælle dig, hvilke folk besøger din butik eller website - de har brug for at fortælle dig, der rent faktisk køber.

3 Betal dine professionelle sælgere godt og kræver meget af dem. Giv en lukrativ salgsstruktur. Må ikke få grådige: Det er normalt meget bedre at have en mindre stykke af en kæmpe pie, end det er at have et større stykke af en lille pie. Hvis dine professionelle sælgere har masser af motivation til at få resultater, så vil de gøre det. Men som du giver dem lukrative fordele for deres hårde arbejde, så sørg for at lægge ud strenge regler for indholdet så godt. Giv betydelig træning for dem, så de kan vide, hvordan dit produkt fungerer, og hvordan man kan svare på spørgsmål om det i en grundig og effektiv måde. Lad ikke dine professionelle sælgere trives ved at vildlede dine kunder. Den stigning i salget, der normalt kommer med, som kan være til gavn for både dig på kort sigt, men på lang sigt vil din virksomheds omdømme lider, og det vil kun føre til nedsat omsætning.

4 Giv en legitim content management system (CMS) til dine professionelle sælgere. Dermed vil give dem mulighed for at holde styr på al kontakt med kunder og potentielle kunder. At give salg fagfolk evnen til at opretholde oplysninger på denne måde hjælper dem til at formidle en følelse af nærhed og omsorg for mennesker. Kunderne vil føle sig mere tilbøjelige til at købe og holde købe, hvis det er klart for dem, at din virksomhed husker og værdsætter dem.

5 Opretholde en stærk kundeservice indsats. Få feedback fra dine kunder, og give indrømmelser til dem, der er behørigt utilfredse. Giv din kundeserviceafdeling adgang til den samme CMS som de professionelle sælgere. Dette vil øge din virksomheds rapport, og det vil bringe dig gentage business og henvisninger.