Dell Inspiron 700m Egenskaber

June 17

Dell Inspiron 700m var en ultra-bærbare notebook fremstillet mellem 2004 og 2007. Senere fremstiller kører opført det som 710m, men det har identiske komponenter med en anden maling job. Den har en lille størrelse, omkring så stor som en mellemstor lærebog. Selvom det ikke er alt for stærk, blev systemet en favorit af studerende og hyppige rejsende.

overførselsret

Den 700m var den mindste bærbare computer i Inspiron linje, mens det blev bygget. Det har omtrent samme fodaftryk som en 8,5 med 11-tommers stykke papir og er 1,5 inches på det tykkeste. Den 12,1-tommer skærm er lille, og 1280 af 800 skærm er for tæt for nogle, men den blanke finish gør det levende og sjovt for at arbejde eller ser video. Standarden slanke batteri holder ca 2,5 timer, og den udvidede 6-cellet batteri løber i over fem. Netledningen desværre bruger en 3-bens stik, så du skal bruge en stikkontakt med jordforbindelse for at genoplade det.

Magt

Den 700m funktioner Intel Celeron processorer er designet til effektivitet snarere end hastighed. Afhængigt af konfigurationen, er processoren bedømt mellem 1,6 og 2,2 gigahertz (GHz), med de fleste modeller, der falder på den nederste ende. Den bærbare computer bruger DDR2 RAM, med kapaciteter overalt fra 512 megabyte (MB) til 2 gigabyte (GB). Ved lavere konfigurationer, det 700m er egnet til web browsing og tekstbehandling, men selv med maxed-out-processor og RAM konfigurationer, vil det kvæle på high-definition video og computerspil. Den 5400rpm harddisk kommer i variationer fra 60 til 250 GB på forskellige modeller. Det gør en enkel og effektiv arbejde bærbar computer, der kan håndtere web surfing og musik fint, men lad de mere anstrengende opgaver for nyere, mere kraftfulde maskiner.

Udvidelse

For sådan en lille bærbar computer, den 700m har en komplet supplement af funktioner og porte. To USB 2.0 porte tillader anstændige overførsel, og et dvd-drev med en valgfri brænder gør dette til en perfekt fly følgesvend. SD-kort slot på højre side er godt placeret, og gør det muligt for kort til at sidde flush. Det samme gælder for PCMCIA slot. Trådløs featured omfatter 802.11B trådløs standard med Bluetooth valgfri. Den bærbare computer har både VGA og S-video-porte til tilslutning til et TV eller monitor. Den 700m kommer med Windows XP SP2 standard, men installere Linux eller nyere versioner af Windows er et simpelt spørgsmål.

Fit og Finish

Dell Inspiron linje er beregnet til at være billig, så 700m er ikke så smuk som nogle andre bærbare computere, selvom 710m varianten generelt ser renere på grund af en konsekvent faux-metallisk sølv finish. Det vil ikke skille sig ud ved siden af ​​bærbare computere fra Apple eller Sony. Når det er sagt, hvad den mangler i ser det gør op for i build - den lille ramme giver det en overraskende solid heft på omkring fem pounds. Det meste af den oprindelige bestand af 700m og 710m batterier blev kaldt tilbage og erstattet af Dell i 2007, så hvis du køber en secondhand, kan du nødt til at kæmpe med en uventet kort batterilevetid.