Sådan får du High Speed ​​Internet Billig

August 30

Sådan får du High Speed ​​Internet Billig


Udbydere af high-speed internet service bruger forskellige typer af netværk til at forbinde abonnenterne til internettet. Kabelmodem og digitale abonnentlinjer (DSL) er de mest almindelige tilslutningsmetoder, men der er andre alternativer, såsom satellit. Ikke alle tjenester er tilgængelige alle steder. Du kan bruge en fri, ikke-partipolitisk søgning prissammenligning motor til at finde den hurtigste udbydere til den laveste pris i dit område.

Instruktioner

1 Start en webbrowser og åbne dslreports.com. Indtast din femcifrede postnummer i søgefeltet. Klik på "Go".

2 Klik på "Billigste Bredbånd" på resultatsiden. En ny side vises med høj hastighed, der er opført i stigende orden efter månedligt gebyr for tjenesten Internet-udbydere i dit område.

3 Vælg den billigste firma, der leverer det serviceniveau, du behøver. For eksempel er den fjerde kolonne fra venstre viser de opkoblingshastigheder (i kilobit per sekund) for uploads og downloads.

4 Klik på navnet på den valgte udbyder for at få udbyderens kontaktoplysninger. Ring til listet kundeservice nummer for at få detaljer, eller for at tilmelde dig tjenesten.


relaterede artikler