Sådan Fix røde øjne i Billeder

August 27

Sådan Fix røde øjne i Billeder


Røde øjne er et fælles problem i digitale fotos. Røde øjne er forårsaget af kameraets blitz reflekteres fra en persons nethinder, hvilket gør øjnene synes rød i stedet for deres normale farve. Da det er et fælles problem, mange foto og billedredigering applikationer indeholder værktøjer til automatisk detektering og fastsættelse røde øjne. Mens Windows 7 ikke omfatter Windows Billedgalleri applikation leveres med Windows Vista, Microsoft giver en nyere version til download; skiftevis, kan du hente en tredjepart foto editor.

Instruktioner

1 Installer Windows Live Photo Gallery, der følger med Microsofts Windows Live Essentials (se Resources.) Åbn den ved at klikke på "Start", "Alle programmer", "Windows Live" og "Windows Live Photo Gallery." Dobbeltklik på et billede fra din Pictures mappe i vinduet Windows Live Photo Gallery, skal du klikke på "Løs" på værktøjslinjen, klik på "Fix røde øjne", og klik og træk musemarkøren rundt om hver røde øjne i billedet.

2 Download Google Picasa foto editor (se Resources.) Åbn den ved at klikke på "Start", "Alle programmer", "Picasa" og "Picasa." Dobbeltklik på et billede fra din computer, der vises i vinduet Picasa og klik på "Redeye" ikonet under "Basic Fixes" fanen i venstre side af skærmen. Picasa registrerer og løser røde øjne i billedet automatisk; gemmer sine ændringer ved at klikke på "Anvend".

3 Installer Paint.NET billedredigeringsprogram (se Resources.) Åbn den ved at klikke på "Start", "Alle programmer" og "Paint.NET." Åbn et foto ved at klikke på "File", "Open", browsing til billedet og dobbeltklikke på det. Vælg en persons øjne, ved at klikke på knappen "Funktioner", klikke på "rektangel Select" og derefter klikke og trække en boks omkring øjnene i billedet. Klik på "Effekter," klik "Foto," klik "Red Eye Removal" og klik på "OK". Gem billedet ved at klikke på "Filer" og "Gem".