Hvordan brænder jeg en dvd 9?

May 24

Hvordan brænder jeg en dvd 9?


En DVD 9 er den største form for DVD i standard cirkulation. Mere almindeligt kendt som en "dual layer" DVD, en DVD 9 består af to 4,5 Gigabyte skrivbare lag på samme side af en dvd. DVD 9-format diske kan læses i de fleste dvd-afspillere, men kræver en dual-layer DVD brænder til at brænde til det andet lag.

Instruktioner

1 Indsæt din tom dvd 9 ind i din dual-layer DVD brænder. Lad disken spin til den korrekte hastighed for din computer for at få adgang til den. Hvis du bruger en Windows Vista eller Windows 7 system, kan du få en Autoplay menu i et nyt vindue. Vælg "Brænd filer til disk" i denne menu. For andre systemer, indlæse din dvd-brænding software, såsom Nero, Roxio eller cdrdao.

2 Vent til vinduet session skal vises. Hvis du brugte Autoplay menuen i Windows 7 eller Vista, vil vinduet session være en tom explorer vindue til din DVD. Hvis du bruger brænder software, vil vinduet sessionen være et stort vindue, som viser indholdet (i øjeblikket ingen) af din DVD på den ene side og et mappetræ til din computer på den anden. Træk og slip de filer, der skal brændes til DVD i vinduet session.

3 Klik på "Burn" eller "Brænd DVD til" knappen. Det vil enten være på menuen eller handling bar af din session vindue. Giv DVD et navn, når du bliver bedt om en titel, og vælg derefter en brændende hastighed, der er passende for både din dvd og brænder. Klik på "Næste" eller "Okay". Din DVD vil nu blive brændt.

TIPS

  • Når du brænder en dvd 9 til backup formål, holde flere kopier af hver vigtig fil. Holde en backup DVD og dine oprindelige filer på samme sted øger risikoen for begge kopier tabt i en ulykke såsom en brand eller oversvømmelse. I stedet holder to sikkerhedskopier - en, der er let tilgængelig på en dag-til-dag basis, og en, der er i en anden placering.
  • Når du brænder en dvd 9, at sikre at drevet er i stand til at brænde til begge lag af en dual-layer disk. Mens de fleste single-layer dvd-brændere kan læse DVD 9 format diske, de mangler de magtfulde lasere er nødvendige for at brænde til det nederste lag af disken. Brænde en dvd 9 i et enkelt lag brænder betyder, at du kun brænde til det øverste lag, halvering diskens kapacitet.

relaterede artikler