Hvordan kan jeg blokere bestemte hjemmesider fra min computer?

September 12

Windows kommer ikke udstyret med website-filtrering software, men du kan nemt blokere adgang til bestemte websteder. Når din browser forsøger at kommunikere med et websted, skal det sende en anmodning til det ved hjælp af webstedet Internet Protocol adresse. Browseren kender ikke dette, så det må spørge Windows til at slå det op. Windows først konsulterer en liste over domænenavne tilknytninger gemt på sin egen harddisk, før du forespørge din internetudbyder for oplysningerne. Sætte nye oplysninger om webstedet i denne liste vil give dig mulighed for at blokere adgangen til den. Du kan også prøve tredjeparts filtreringsværktøjer.

Instruktioner

1 Åbn Start-menuen og skriv "Notesblok". Højreklik "Notepad" og derefter klikke på "Kør som administrator". Indtast din administrator adgangskode for at fortsætte.

2 Klik på "File" og derefter "Åbn". Skriv "% windir% \ system32 \ drivers \ etc \ hosts" i adressefeltet, så og tryk på "Enter" på tastaturet.

3 Rul ned til bunden af ​​filen og tilføje to nye linjer, der læses:

www.domaintoblock.com 127.0.0.1

domaintoblock.com 127.0.0.1

4 Erstat "domaintoblock.com" med adressen på det websted, du vil blokere, og derefter gemme filen ved at klikke på "File" og derefter "Gem". Når dit system forsøger at kommunikere med hjemmesiden, vil anmodningen gå til den lokale computer IP-adresse (127.0.0.1) og straks undlader at forbinde.

TIPS

  • Beskyt din computer mere grundigt med tredjepart, indhold-filtrering software, herunder Safe Eyes og Sonicwall (se Resources). Download disse programmer derefter følge vejledningen på skærmen for at installere og bruge dem.

relaterede artikler