Hvad er den nemmeste måde at Set Up MythTV på Ubuntu?

October 13

Tænker på at bygge din egen Ubuntu MythTV mediecenter, men ikke sikker på hvor du skal begynde? Hvis du har været på udkig i MythTV, kan sproget i forenden / bagenden forlade dig clueless. Hvis du forsøger at regne alt det ud, der er en variant af Ubuntu designet specielt til at gøre det lettere for dig: Mythbuntu. Denne fordeling gør det muligt at installere en forenklet XFCE desktop sammen med MythTV og eventuelle drivere, du måske har brug for, herunder at din fjernbetjening og dit grafikkort.

LiveCD

Hvis du indstiller en medie computer, anbefales det at du installerer Mythbuntu fra bunden. Download LiveCD på mythbuntu.org, og brænde ISO til CD. Hvis du bruger Ubuntu eller en Mac dette er så let som at højreklikke på ISO, derefter klikke på "Burn Image til disk." Hvis du bruger Windows, tjek ISO-optager, en gratis Windows-værktøj, der kan brænde ISO'er til diske i Windows Stifinder ved blot at højreklikke på dem og klikke på "Brænd billede til disk." Når billedet er brændt sætte cd'en i drevet på din vilje-være mediecenter og starte den op. Hvis computeren ikke er indstillet til at starte fra cd, indstille den til at gøre dette ved at indtaste opsætning --- din BIOS skærmen skal have instruktioner om, hvordan du gør dette.

Installation

Efter LiveCD starter op vil du se to muligheder: "Levende CD Frontend" og "Install Mythbuntu." Vælg "Install Mythbuntu" og vente på LiveCD miljø til at starte. Efter et stykke tid vil du blive præsenteret med standard Ubuntu installation proces --- give det din tidszone, dit tastatur type, dit navn og partitionere drevet til din smag. Efter den sædvanlige Ubuntu installation ting du vil blive spurgt, om du vil have den "Standardinstallation" eller "Custom Installation". Vælg "Standard" og fortsætte, medmindre du ved hvad du laver. Efter dette, vil du blive spurgt om den model af din fjernbetjening og grafikkort, og drev vil blive installeret og konfigureret (eller du kan konfigurere dem til din smag.) Bemærk, at proprietære videodrivere kan installeres i denne fase også. Når du har indstillet alt op gå videre og klik installere, men kender denne proces kan tage et stykke tid. Når du er færdig oprette din "SchedulesDirect" konto ved at følge anvisningerne.

MythTV setup

Herunder med Mythbuntu er et program kaldet "Mythbuntu Control Center" eller MCC, som giver dig mulighed for at konfigurere forskellige aspekter af dit mediecenter. Vær sikker på at udforske dette program til virkelig låse magt Mythbuntu. Herfra kan du installere drivere til nyt udstyr, du tilføjer, herunder fjernbetjeninger og video capture-kort, ændre temaer og installere codecs.

Inden eksisterende installation

Allerede har Ubuntu installeret på din medier maskine, men ønsker fordelene ved Mythbuntu kontrolcenter? Installer Mythbuntu Desktop i din eksisterende installation; alt du skal gøre er at installere "Mythbuntu-desktop" metapakke fra din eksisterende installation. Dette vil installere alle værktøjer, du har brug for at køre MythTV inden Ubuntu, herunder selve programmet og Mythbuntu Control Center. Bemærk, at gøre dette på en Gnome installation installerer XFCE, så mens praktisk kan dette ikke være den mest effektive måde at oprette Mythbuntu; LiveCDen er helt sikkert den foretrukne metode.


relaterede artikler