Insight DVR Specifikationer

August 14

Et indblik DVR er en type af digital videooptager designet til brugere, der ønsker at optage shows at se senere. Insight DVR kan du optage, pause eller spole tilbage i live tv på dit eget skøn. Specifikationerne af enheden refererer til de karakteristika og egenskaber enhedens hardware.

30-Second Spring

Insight digital video-optager leveres med en "30 Second Spring" funktion, der supplerer den eksisterende "hurtigt fremad" funktionen. I stedet for hurtig videresendelse forude en ubestemt mængde tid, kan du trykke på en enkelt knap på den medfølgende Insight fjernbetjeningen til at springe foran præcis 30 sekunder i det program, du ser.

Video Udgange

Alle Insight digital videooptager modeller leveres med evnen til at forbinde til tv-apparater bruger HDMI-kabler, component video kabler eller composite video kabler. HDMI kabler overfører både lyd og video via et enkelt kabel i high definition. Component video kabler er i stand til at overføre et high definition billede, men kun et analogt billede og ikke en digital én. Composite video kabler overfører en standard definition analog billede.

Hard Drive Space

Størrelsen på harddisken på din Insight digital videooptager, vil afhænge af, hvilken model du ejer. Den mindste harddisk tilgængelige i en Insight DVR er 100 gigabyte, mens den største er 160 gigabyte (fra november 2010). Du kan også købe yderligere eksterne harddiske og forbinde dem til Indsigt DVR til at supplere den eksisterende interne hukommelse.


relaterede artikler