Sådan installeres en anden bærbar harddisk

February 19

Det er uundgåeligt; harddisken, der fulgte med din bærbare computer vil løbe tør for plads, som du tilføjer flere og flere programmer. Dette efterlader dig med to muligheder; købe en større drev og migrere operativsystemet, programmer og data ved hjælp af kloning software eller tilføje en anden harddisk til den bærbare computer til at gemme data og programmer. I de fleste tilfælde tilføjer en anden harddisk er den nemmere løsning.

Instruktioner

Hard Drive Caddies

1 Placer den bærbare computer harddisken ind i harddisken caddie. Flere laptop fabrikanter har anden harddisk caddy adaptere til rådighed, der vil erstatte cd / dvd-drev i den bærbare computer.

2 Skub harddisken fremad i caddie, indtil alle ben har lavet en tæt forbindelse. Fastgør fane plast på bagsiden af ​​caddie for at sikre, at harddisken ikke vil glide.

3 Sluk den bærbare computer og fjerne cd'en eller dvd-drevet fra din bærbare computer i henhold til anvisningerne, der fulgte i din manual eller med den anden harddisk caddy adapter.

4 Skub caddie adapteren ind i det tomme bugt slot af den bærbare computer. Genstart computeren.

5 Formater disken, hvis nødvendigt.

Ekstern USB harddisk kabinet

6 Læs vejledningen, der fulgte med særlige harddisk kabinet. Nogle kabinetter du vil blot skubbe harddisken ind og tilslut kablerne, mens andre kan kræve en skruetrækker og nogle forsamling.

7 Sæt harddisken ind i kabinettet, og sørg for at tilslutte harddisken sikkert til forbindelse til rådighed.

8 Slut den ene ende af USB-kablet til harddisken kabinet.

9 Sluk computeren, og tilslut den modsatte ende af USB-kablet til en af ​​de tilgængelige USB-porte på den bærbare computer.

10 Genstart computeren. Den nye, ekstra harddisk skal findes, når du klikker på "Denne computer". Formater harddisken, hvis det er nødvendigt.

TIPS

  • Hvis den nye harddisk skal initialiseres, konsultere Windows hjælpefiler for instruktioner til at gøre denne proces. Du kan tilføje så mange harddiske til din computer ved hjælp af USB-harddisk kabinetter, som du har USB-porte på den bærbare computer. Nogle bærbare dockingstationer tillader også installering af anden harddiske.

relaterede artikler