Sådan opgraderer en Dell 8200 Desktop

March 19

Sådan opgraderer en Dell 8200 Desktop


Dell Dimension 8200 er en ældre Dell desktop computer. Det kom standard med en Intel Pentium 4 processor. Hvis du stadig har din 8200, fra 2010 det er blevet en smule forældet. Det betyder ikke, du er nødt til at slippe af med det, dog. Som de fleste desktops, kan næsten alle komponenter i 8200 skal opgraderes og udskiftes. Opgradering de vigtigste komponenter vil give dig en hurtigere computer med mere hukommelse og lagerplads. Disse opgraderinger vil hjælpe dig med klemme et par års brug ud af dit skrivebord.

Instruktioner

1 Åbn din 8200 desktop. Uanset hvad opgraderinger, du ønsker at gøre, vil du nødt til at fjerne computerens dæksel for at få adgang til de interne komponenter. Afbryd strømkablet og eventuelle eksterne enheder fra computeren. Læg det på sin side. På højre og venstre side af bagpanelet er to udløserknapper. Tryk på den højre knap med den ene hånd og trække op på toppen af ​​dækslet med den anden hånd. Gentag processen for venstre side. Endelig holde bunden af ​​computeren med den ene hånd, og åbn dækslet op.

2 Opgrader harddisken. Opgradering af harddisk er en af ​​de enkleste opgraderinger du kan udføre på din 8200. Du kan installere en større og hurtigere drev for lidt penge. Den 8200 har pladser til to harddiske. For at fjerne den gamle harddisk, frakoble strømkablet og datakablet fra bagsiden af ​​drevet. Tryk de grønne tapper på siden af ​​drevet, og skub drevet ud af bugten. Skub din nye harddisk ind i båsen, indtil de grønne faner klikker på plads. Tilslut strømkablet og datakablet. Gentag processen, hvis du ønsker at tilføje et drev til den anden bugt. Der er en anden dataport og strømstikket på drevet kablet i din 8200. Du skal blot tilslutte dem til bagsiden af ​​din andet drev.

3 Opgrader hukommelsen. Udskiftning din fabrik hukommelsesmoduler med højere kapacitet moduler kan give dig en hastighed løft. For at installere nye hukommelse blot trykke ned på frigivelse kontakten på siderne af hukommelsesmoduler og skub moduler ud af stikkontakten. Indsæt et nyt modul i stikket, og tryk ned, indtil frigivelse klikker på plads. De 8200 kan tage op til fire 512-MB hukommelsesmoduler.

4 Opgrader grafik og lyd. Den 8200 har en slot på bundkortet for et AGP grafikkort. Fra 2010 AGP er en forældet standard, men der er stadig kort på markedet. Hvis du ikke har en i din computer, tilføjer man vil give dine videoer og spil en solid løft. Tryk udløserhåndtaget på siden af ​​åbningen, og skub kortet ind i pladsen. Når kortet er på plads, slip håndtaget.

Den 8200 har også flere åbne PCI slots, så du kan tilføje et lydkort. Løft sikring håndtaget på PCI slot, og skub kortet ind i pladsen. Slip håndtaget. Når dine grafik og lydkort er installeret, skal du følge producentens anvisninger til installation af nødvendige software og drivere på din 8200.

5 Opgrader processoren. Den 8200 kom med en Intel Pentium 4 processor. Opgradering af processoren til en hurtigere Pentium 4 kan give din computer en betydelig stigning i ydelsen. For at udskifte processoren, frakoble ventilatoren kablet og blæser strømkablet fra bundkortet. Løft luftkanal dækker CPU. Den heatsink holdes på plads af to fastgørelsesklemmerne. Tryk låsene på klippene og fjern klip. Løft kølepladen op og ud af processoren. Løft udløserhåndtaget på siden af ​​CPU soklen for at låse CPU. Løft CPU op og ud af soklen. Indsæt din nye CPU i stikkontakten og sænke håndtaget. Påfør et tyndt lag af termisk fedt til processoren og erstatte kølepladen.

TIPS

  • Overvej at tilføje en stærkere CPU fan og nogle tilfælde fans til at holde dine nye komponenter afkøles.
  • Brug altid en elektrostatisk håndled band, når du opgraderer din computer. Den håndled band vil forhindre statisk elektricitet fra beskadige computerens komponenter.

relaterede artikler