Sådan kopieres en Windows XP Registry fra et drev til en anden

February 10

Sådan kopieres en Windows XP Registry fra et drev til en anden


Din Windows XP registreringsdatabasen er "hive sind" af dit operativsystem. Det er den del af OS, grænseflader med alle aspekter af hardware og software, der er tilsluttet og installeret på din pc. Overførsel af din registreringsdatabasen fra et drev til et andet er nyttigt, hvis du forsøger at gendanne sikkerhedskopierede data eller udføre fejlfinding en beskadiget registreringsdatabase. Heldigvis Windows XP giver dig mulighed for at eksportere hele registreringsdatabasen og derefter importere det med blot et par klik.

Instruktioner

Registry Export

1 Klik på knappen "Kør" i menuen Start. Skriv "regedit" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter".

2 Højreklik på "Denne computer" nøgle i registreringsdatabasen i øverste venstre hjørne af den venstre mest rude i Registreringseditor. Vælg "Export".

3 Indstil den foretrukne filtype til ".reg" og "Export Range" til "Alle".

4 Angiv en placering til din registreringsdatabasen backup til en mappe på din flash-drev. Klik på knappen "Gem" for at starte eksport processen.

Registry Import

5 Hvis du blot er at flytte den indskrive fil til et nyt drev til lagring eller backup, skal du trække .reg-filen ud af din flash-drev til at kopiere den ind i den relevante mappe til opbevaring.

6 Hvis du importerer registreringsdatabasen for at en ny installation af Windows, skal du dobbeltklikke på indskrive fil og klik på "Ok" når du bliver spurgt om at fusionere, at filen med din nuværende registreringsdatabasen. Bemærk, at dette skridt ikke kan fortrydes.

7 Genstart din pc og teste dine indstillinger for at sikre, at dine indstillinger i registreringsdatabasen overført korrekt.

TIPS

  • Overvej en fuld systemgendannelse, som overfører hele registre kan være en klæbrig proposition, fordi forskellene i hvert enkelt system.