Sådan finder ikke-eksisterende domænenavne

January 21

Sådan finder ikke-eksisterende domænenavne


Et domænenavn er URL-adressen for et websted. Det er vigtigt at vælge et domænenavn, der repræsenterer dit website, produkt eller service godt og er let for besøgende at huske. Dette kan kræve tanke og tid ved hjælp af domæne søgetjenester online. Disse tjenester kan rapportere domænenavne, der ikke aktuelt er i brug eller lige har udløbet. Når du finder en ikke-eksisterende domænenavn via en søgning, er du velkommen til at registrere det og bruge det til din egen hjemmeside.

Instruktioner

1 Gå til et domæne søgning hjemmeside som den del af Network Solutions, JustDropped.com eller DomainsBot (se Referencer) udløb domæner.

2 Gennemgå listen over daglige slettede domæner, hvis det er tilgængeligt på hjemmesiden. Disse er domæner, der har helt udløbet og slettes fra deres registrator, hvilket gør dem ikke-eksisterende.

3 Indtast domænenavn eller søgeord, som du gerne vil registrere i den ransage tekstfeltet på websiden, og tryk på knappen "Enter" på tastaturet.

4 Gennemgå rapporten fra ikke-eksisterende domænenavne baseret på din søgning. Disse navne er tilgængelige for dig at registrere eller er udløbet, og kan byde på.

TIPS

  • Bare fordi et domænenavn er udløbet betyder ikke, vil du være i stand til at købe det. Du kan placere et bud på domænet, men den oprindelige ejer har en periode af tid til at genvinde den. Du kan også blive overbudt af en anden køber.

relaterede artikler