Sådan Tilslut en computer via LAN & en router

February 5

Sådan Tilslut en computer via LAN & en router


Tilslutning af en computer til LAN (Local Area Connection) på en router giver den mest sikre og konsekvent internetforbindelse muligt på et hjemmenetværk. Ofte forbinder til routeren resulterer trådløst i mistede forbindelser og intermitterende fejl, når de forsøger at indlæse en webside. En LAN-forbindelse betyder, at computeren er tilsluttet til internettet, så indblanding udefra - ligesom gamle CRT fjernsyn, babyalarmer eller endda tykke beton eller mursten vægge - ikke kan forstyrre forbindelsen mellem computeren og routeren.

Instruktioner

1 Strøm til computeren og routeren slukket. I de fleste tilfælde er routere ikke udformet med on-off switches. Hvis du vil slå din router, trække det. Slukning af computeren, gør det lettere for computeren for at finde den LAN-forbindelse, når du tænder den igen. Sørg for, at routeren er tilsluttet til dit modem.

2 Sæt et Ethernet-kabel i det laveste antal LAN-port til rådighed. Routere har normalt fire tilgængelige LAN-porte. De alle gør det samme, men tilslutning til det laveste antal porten giver en logisk ledninger skematisk for fremtidig fejlfinding netværk.

3 Sæt den anden ende af Ethernet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Hvis du tilslutter en bærbar computer via LAN, Ethernet-porten er på siden.

4 Tænd for routeren og vent på lyset i forbindelse med LAN-porten, du brugte til at lyse op solid. Dette indikerer internetforbindelse til LAN-porten.

5 Tænd for computeren, og lad den helt starte op.


relaterede artikler