Hvordan at spare filer fra din harddisk

January 7

Hvordan at spare filer fra din harddisk


Det er vigtigt at gemme filer fra dig harddisk. Du ved aldrig, hvornår din harddisk vil gå ned. Hvis det gør at gå ned, mister du alle de filer, du har gemt. Harddisk dato opsving er temmelig vanskeligt. For nylig havde jeg min harddisk nedbrud, og mistede alt. Jeg ville sandsynligvis har været bedre tjent med en ekstern harddisk. Så lærte jeg, at hvis harddisken går, er du skruet. Så der er meget nemme måder at gemme filer, så du undgår sådan noget sker for dig så godt.

Instruktioner

1 Få en USB-flashdrev. Det er helt små, men kan backup et par megabyte til 256 GB. Sæt stikket i bag på computeren i USB-porten. Ikonet skal poppe op lige med det samme på din computer. Klik på det. Hvis den ikke gør det, gå til min computer. Ikonet skal være i mappen og derefter klikke for at åbne mappen.

2 Klik på filer og trække dem til flashdrevet mappen. Det er virkelig så simpelt. Bare tage nogen filer, billeder, uanset hvad du ønsker gemt. Bare trække dem ind flashdrevet mappen. De vil automatisk blive gemt til flash-drev. For PC-brugere, kan det være anderledes. Højreklik på filen, og derefter sende dem til navnet på den mappe flashdrev titel.

3 Hold usb flash drev i computeren. Jeg gætter det kun dårligt ville være, hvis du mister den USB-flashdrev. Det er helt små, holde det et sikkert sted, eller holde i USB-porten på den måde kan du altid bruge det. Undgå at spilde sodavands eller vand på det, ellers filerne vil være ruin.


relaterede artikler