Top Musik-Download af Motorer

May 5

Top Musik-Download af Motorer


Der er ingen tvivl om magt af musik, eller popularitet. Med hundredvis af genrer, tusindvis af kunstnere og millioner af sange, er der ingen ende på den lydoplevelse, der er til rådighed. Købe ny musik på regelmæssig basis kan være dyrt. Men med den stadigt voksende bølge af internettet, downloade sange er enkel - og det kan gøres hurtigt fra komfort hjem.

MP3 Realm

En dedikeret MP3 søgemaskine gør det muligt for brugere at oprette deres egne konti, som de derefter kan bruge til at gemme spillelister og gemme søgeresultater. Brugerkonti kan tilgås fra enhver computer og sange kan tilsættes direkte fra søgeresultaterne til en afspilningsliste. Søgemaskinen kan også bruges til at finde avancerede søgninger som sangtekster eller oplysninger om en kunstner.

eSpew

En anden MP3 dedikeret søgemaskine, eSpew er en hurtig og vidtrækkende motor, der gør det muligt for brugerne at finde musik af tusindvis af kunstnere. Engine initiativtagere siger, at det er verdens største direkte forbundet mp3 søgemaskine.

Bee MP3

Ligesom andre mp3 søgemaskiner, Bee MP3 giver brugerne mulighed for at søge efter musik af sangtitel, albumtitel eller et kunstnernavn. Bee MP3 har også lister over diagrammer rundt om i verden, herunder Top 10 sange i verden, USA og Europa. Brugere kan hurtigt finde de mest populære sange lige væk.

Spotify

Spotify er et udbredt program, der har vundet popularitet siden lanceringen i 2008. Spotify er en musik-streaming-tjeneste, der giver brugerne mulighed for at få adgang til millioner af sange, oprette afspilningslister og søg efter kunstner oplysninger. Premium-konti er tilgængelige for betalende kunder.