Sådan bruges Windows WiFi drivere i SUSE Linux

November 18

Sådan bruges Windows WiFi drivere i SUSE Linux


Den Ndiswrapper hjælpeprogrammet bruges til at installere Windows trådløse drivere på Linux operativsystemer, herunder openSUSE. Den ndiswrapper hjælpeprogram gør det muligt for Windows-driver til at interagere med Linux-kernen, som om det blev brugt på Windows-operativsystemet. Hvis du har mulighed, bør du altid bruge den indfødte Linux-driver til dit trådløse kort. Men hvis der ikke er en Linux-driver, vil ndiswrapper tillade dig at bruge dit trådløse kort.

Instruktioner

1 Åbn YaST software management utility i SUSE Linux og installere "ndiswrapper," "ndiswrapper-KMP-default" og "wireless-tools" pakker.

2 Find Windows Wi-Fi-drivere fra Windows-installation disk, der fulgte med computeren, eller ved at placere dem på listen ndiswrapper kompatibilitet (se Resources).

3 Kopier ".inf" fil til din computers harddisk.

4 Åbn et terminalvindue. Den terminalvindue findes under afsnittet "System" i hovedmenuen "Programmer".

5 Skriv kommandoen "su" for at skifte til root-brugeren.

6 Naviger til den mappe, hvor du gemte din Wi-Fi-driver.

7 Skriv kommandoen "ndiswrapper -i file.inf" for at kopiere ".inf" fil ind i "/ etc / ndiswrapper" mappen, så ndiswrapper kan bruge det. Erstat "file.inf" med det korrekte navn på din fil.

8 Skriv kommandoen "ndiswrapper -l" for at kontrollere, at føreren blev kopieret korrekt. Du vil få tekst output, der fortæller dig navnet på den trådløse driver.

9 Skriv kommandoen "ndiswrapper -r driver_name" for at installere driveren. Erstat "driver_name" med navnet på driveren placeret i trin 8.

10 Skriv kommandoen "ndiswrapper -m" for at indlæse kerne modulet.

11 Skriv kommandoen "lsmod | grep ndiswrapper" for at kontrollere, at kerne modulet er indlæst korrekt. Du kan nu konfigurere og bruge dit trådløse kort.


relaterede artikler