Hvordan til at forbinde to Netværk Switches

April 11

Hvordan til at forbinde to Netværk Switches


Skifter tillade flere enheder at oprette forbindelse. Tilslutning af flere enheder danner et LAN eller lokalnet, som giver de tilsluttede enheder at kommunikere. Hvis en kontakt er tilsluttet en router med internetadgang, vil hver tilsluttet enhed også kunne oprette forbindelse til internettet. Skifter muligvis være forbundet for at tillade forskellige afdelinger til at kommunikere. Men da antallet af tilsluttede enheder stiger, netværket langsommere.

Instruktioner

1 Slut den ene ende af crossover-kabel til en port på en af ​​de netværk switches.

2 Tilslut den anden ende af crossover-kabel til det andet netværk switch.

3 Tænd begge kontakter.

TIPS

  • For at kontrollere forbindelsen, skal du tilslutte en af ​​kontakterne til internettet via et netværk router. Tilslut en computer til den anden switch. Hvis computeren kan oprette forbindelse, kontakterne er forbundet og kommunikerer.
  • Tilslutning for mange enheder til omskifterne reducerer den samlede tilgængelige båndbredde, hvilket resulterer i langsommere Internet. En måde at løse dette problem er at stammen portene, der er tilsluttet på kontakterne. Trunking dybest set kombinerer båndbredden mellem havne på en switch. Sådan trunkporte på en switch, er imidlertid ikke omfattet af denne artikel.

relaterede artikler