Sådan tilføjes Annoncer til din Wordpress Header

November 11

WordPress giver dig mulighed for at tilpasse din blog udseende passer til dine egne design mål og behov. Du kan oprette dit eget tema eller installere et foruddefineret tema. Selv med pre-made temaer, kan du tilpasse koden til dine præferencer. Mange WordPress temaer giver dig mulighed for at placere en annonce i overskriften. Men på nogle temaer er det ikke praktisk at gøre det. Hvis du ønsker at vide, om du kan tilføje en annonce til din WordPress header, kan du eksperimentere med design.

Instruktioner

1 Log ind på din WordPress admin kontrolpanel. Klik på "Udseende" og "Editor".

2 Klik på "Header" for at åbne "header.php" fil. Hvis du bruger et barn tema, kan det være nødvendigt at klikke på "Vælg tema til Edit" drop-down menuen og vælg den forælder tema at få adgang til header-filen.

3 Kig efter åbningen tag til din header. Det skal sige enten "<div id =" header ">" eller "<h1 id =" header ">."

4 Indsæt annonce HTML-kode mellem header åbning tag, og den tilsvarende afsluttende tag.

5 Klik på "Opdater File".

6 Klik på navnet på dit websted i øverste højre hjørne af siden for at gennemgå de ændringer, du har foretaget. Hvis din annonce ikke vises, hvor du vil, gå tilbage til header.php filen og flytte HTML-koden til et andet sted i header tag. Eksperimenter, indtil du får den placering, du ønsker.

TIPS

  • Hvis det tema, du bruger placerer header inden en overskrift tag, der ombrydes omkring titlen, kan det ikke være muligt at sætte en annonce i overskriften og har resten af ​​header displayet ordentligt.

relaterede artikler