Sådan konverteres fra Word til PDF Online

May 30

Microsoft Word er det mest almindelige tekstbehandlingsprogram til Windows-baserede computere og gør det nemt at oprette og redigere dokumenter. Word-dokumenter kan også frit redigeres som ikke er nyttig, hvis du planlægger at distribuere filer såsom manualer eller instruktioner. Konvertering Word-dokumenter (DOC) til Adobes Portable Document Format (PDF) hjælper med at bevare tilstanden af ​​filen som du havde tænkt dig det. Der er flere websteder, der tillader dig at konvertere fra DOC til PDF nemt og gratis. Processen for disse hjemmesider er næsten altid identiske, men valget af hjemmesiden er op til dig.

Instruktioner

1 Åbn din foretrukne webbrowser.

2 Gå til en Word til PDF konverter hjemmeside som PDF Online, doc2pdf, PDF Converter, eller ExpressPDF (se Resources).

3 Klik på "Vælg Arkiv" på hjemmesiden og find din Word-dokument, som du vil konvertere til PDF. Når det er valgt, klik på "Åbn" for at uploade det online.

4 Skift eventuelle yderligere muligheder, at hjemmesiden giver. Afhængigt af hjemmesiden, kan du være i stand til at vælge filnavnet, eller PDF-kvalitet til din output-fil.

5 Indtast din e-mailadresse, hvis det kræves, så du kan modtage PDF-dokumentet som en vedhæftet fil fra Word til PDF konverter hjemmeside. Nogle steder, såsom doc2pdf.com, tillader direkte downloading fra deres hjemmeside.

6 Klik på "Konverter" eller "Download" (formulering kan variere) at begynde at konvertere, og derefter downloade din PDF-dokument. Når du har hentet vil du have held konverteret dit Word-dokument (DOC) til PDF online.


relaterede artikler