Sådan bruges Epic System i et hospital laboratorium

July 11

Sådan bruges Epic System i et hospital laboratorium


Mange lægens kontorer, hospitaler og laboratorier er på vej væk fra papir patientjournaler og gå grøn ved hjælp af elektroniske journaler systemer som Epic, som er en integreret software program, der giver hospitaler til at forbinde alle dele af en patients rekord fra optagelse til laboratorieprøver og resultater at aflade. Integrationen er især nyttig i laboratoriet som resultaterne kan indtastes straks og videresendes til lægen så behandling kan begynde.

Instruktioner

1 Åbn en patients rekord i Epic og bruge Bæger Klinisk Patologi komponent i laboratoriet. På grund af integration af alle Epic komponenter, kan lab ordrer indtastes af en læge eller sygeplejerske i et område af hospitalet, eller på et andet sted, og resultaterne indtastet gennem laboratoriet. Laboratoriet vil have adgang til en patients fuld rekord til anmeldelse, når behandling af lab prøve. Det er nyttigt at sammenligne resultater mod tidligere tests.

2 Brug en af ​​bægeret Klinisk Patologi lab komponent værktøjer til at dele resultater med klienter, fakturering kontorer og laboranter. MobileLab tillader laboranter for at se ordrer, der er blevet indtastet, udskrive patient etiketter og detaljer pladesamling fra patientens værelse. Det fungerer ved en håndholdt enhed ved hjælp af en scanning-baserede workflow. OutReach bruger en webbaseret portal for at tillade indsendelse af bar-kodet prøver til laboratoriet. Klienterne er i stand til at modtage online meddelelser om resultaterne af laboratorieprøver. Henvisning Lab Billing er den sidste komponent, der arbejder med kontoret fakturering software til at registrere lab procedurer, omkostninger og resultater.

3 Brug komponenterne til at vise real-time lab test ordrer, resultater og patientinformation i Epic-systemet. Læger kan se lab resultater, der videreformidles og kan bestemmes behandling.


relaterede artikler