Sådan manuelt at installere Java Runtime

July 22

Sådan manuelt at installere Java Runtime


Den programmeringssproget Java giver udviklere mulighed for at kompilere programmer i klasse filer. Disse class filer kan køre på næsten ethvert operativsystem, så længe computeren har Java Runtime Environment (JRE) installeret. Når du ved, hvor man kan se, manuelt hente og installere JRE på din maskine bliver en nem opgave, og kan i høj grad forbedre din udforskning af internettet.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og navigere til Downloads til alle operativsystemer side på Java hjemmeside (se Resources).

2 Klik på linket mærket "Windows 7 / XP / Vista / 2000/2003/2008 Offline" og gem installationsfilen til computeren, når du bliver bedt om.

3 Luk alle åbne programmer.

4 Dobbeltklik på ikonet for installationsprogrammet fil, du hentede i trin 2.

5 Klik på "Install" på skærmen setup at acceptere licensaftalen programmets og begynde at installere JRE på din computer. Afhængigt af versionen af ​​operativsystemet og standard browserindstillinger, efter at have klikket på "Install" du kan blive præsenteret for en skærm, der giver dig chancen for at installere valgfri software. Placer en check ved siden af ​​navnet på et program, du vil installere i tillæg til den JRE, og klik derefter på "Næste".

6 Klik på "Luk" efter installationsprocessen er gennemført for at lukke installationsprogrammet. Java Runtime Environment er nu klar til brug på din computer.

TIPS

  • Apple Computer pre-loader sin egen version af Java Runtime Environment for alle versioner af Mac OS X-operativsystemet. Du kan ikke downloade JRE fra Java hjemmeside og installere softwaren selv.

relaterede artikler