Sådan installeres GeForce 9400 GT

August 13

Sådan installeres GeForce 9400 GT


GeForce 9400 GT er et grafikkort til pc'er lavet med en grafik-chip designet af NVIDIA. Installation af en GeForce 9400 GT kan tillade en pc til at have bedre spil eller MMS ydeevne. Installation dette kort er relativt enkel, og kan gøres ved næsten alle, uanset tidligere computerhardware oplevelse.

Instruktioner

1 Åbn sidepanelet af sagen ved at fjerne de skruer, der holder den på plads. Skubbe panelet enten mod bagsiden af ​​sagen eller op, alt efter hvilken type computer, for at fjerne panelet. Tråd skruerne tilbage i hullerne, de var i at sikre, at de ikke malplaceret.

2 Find PCI Express-kort slot, GeForce 9400 GT vil blive installeret i. Slot kortet er normalt placeret direkte under CPU'en. Brug dåse luft til at rengøre i pladsen, indtil ingen synlig støv forbliver på eller i nærheden af ​​det.

3 Guide GeForce 9400 GT direkte ind i PCI Express-kort slot, tryk forsigtigt kortet indad jævnt over rummet af åbningen. Kortet skal gå ind med lidt modstand. Sørg kortet er indstillet korrekt ved visuelt at inspicere slot og kontrollere for eventuelle eksponerede metal ben.

4 Fastgør kortet til sagen ved at skrue den ind i åbningen panel placeret på bagsiden af ​​computeren. Fjern sidepanelet skruer og installere panelet tilbage på plads. Fastgør panelet ved at stramme skruerne. Hook skærmen op til det nye GeForce 9400 GT med enten DVI eller VGA-forbindelse, afhængigt af skærmtypen.

TIPS

  • Brug ikke overdreven kraft, når du installerer GeForce 9400 GT i PCI Express-slot. Kortet skal nemt installere med lidt pres. Hvis stor kraft synes at være forpligtet til at installere kortet, kontrollere retningen for at sikre, at kortet er ved at blive installeret højre side opad.
  • Computer komponenter er ekstremt følsomme over for statisk elektricitet. Et tip til at hjælpe med at sikre dit nye kort ikke bliver beskadiget af utilsigtet udledning er at røre din hånd til en bare metal stykke af computeren sagen. Dette vil aflade evt bebyggede statisk, giver mulighed for sikker håndtering af din GeForce 9400 GT.

relaterede artikler