Sådan oprettes en 3D-blad fra Texture

October 31

Sådan oprettes en 3D-blad fra Texture


Moderne grafik software gør det muligt for kunstneren at skabe nogen digital skabelse hans sind kan trylle. For eksempel, hvis du ønsker at lave en tredimensionel blad fra en tekstur billede, men ikke har adgang til et 3D-modellering program, kan du skabe en illusion ved hjælp af Adobe Photoshop. Du bør få en passende høj opløsning tekstur fra Google, bruge transformation effekter til at danne formen af ​​bladet, og anvende "lag Style" effekter for at skabe en overbevisende 3D-blad.

Instruktioner

Indhentning og Ilægning af Texture

1 Søg på internettet efter en høj opløsning billede af et blad. Besøg "Google" hjemmeside, skal du indtaste "blad tekstur" i søgefeltet, og tryk på "Enter" på tastaturet.

2 Klik på "Billeder" øverst på skærmen for at vise et galleri af blade fotos. Vælg "Large" som din foretrukne billedstørrelse at vise fotos kun høj opløsning.

3 Klik på en detaljeret tekstur foto. Sikre, at midterribben (central linie på et blad) og laterale vener er til stede på billedet. Må ikke bekymre dig, hvis tilknytning til bladet er ikke synlige.

4 Højreklik på billedet og vælg "Gem billede som ..." Navngiv filen uanset hvad du ønsker, og gem den til en bekvem placering på din computer (f.eks dit skrivebord).

5 Start Adobe Photoshop ved at klikke på programmets genvej i din "Start" -menuen. Klik på "File" og vælg "Åbn". Gå til den placering af bladet billedet på din computer og klik på "Åbn".

6 Tryk på "Ctrl" og "T" tasterne på tastaturet for at indtaste "Free Transform" mode. Højreklik på billedet og vælg "Warp".

Udformning af tip

7 Følg retningen af ​​de laterale vener (der stammer fra midtribbe) med musemarkøren, indtil du når kanten af ​​billedet. Flytte markøren ned, i en lige linje, til det nederste hjørne af billedet. Klik og træk den lille boks opad med ca. 1/3 af din gitter.

8 Flyt musemarkøren op, i en lige linje, til det øverste hjørne af billedet. Klik og træk den lille boks nedad med 1/3 af din gitter.

9 Tweak bladet facon ved hjælp af de sorte prikker er placeret på kanten (nær de små kasser, du netop manipuleret). Klik og træk disse op eller ned, indtil du er tilfreds med spidsen af ​​bladet. Tryk på "Enter" på tastaturet for at gemme ændringerne.

10 Vælg "polygon Lasso" værktøjet og bruge venstre museknap til at oprette en markeringsramme markering omkring overskydende figurer på spidsen af ​​bladet. Tryk på "Slet" for at skabe en fin spids.

Dannelse af Bagside

11 Flyt musemarkøren til den modsatte side af billedet. Højreklik på billedet og vælg "Warp".

12 Klik og træk den lille boks i øverste hjørne nedad, derefter flytte den lille boks i nederste hjørne opad til at danne bagsiden af ​​bladet. Efterlad en tomme eller mere af rummet mellem de to kasser og midterribben at skabe en afrundet udseende. Tryk på "Enter".

13 Klik og træk prikkerne nær bagenden af ​​bladet at forfine sin form. Hit "Enter" for at gemme ændringerne. Tryk på "Ctrl" og "T" taster til at indtaste "Free Transform" mode.

Oprettelse af en 3D-effekt

14 Hold "Alt" tasten og omhyggeligt klikke og trække hjørne kvadrater vandret for at forvrænge bladet perspektiv. At gøre dette vil skabe en subtil følelse af dybde.

15 Højreklik på laget indeholder bladet billede (under "Lag" panel). Vælg "Dupliker Layer" og skriv et entydigt navn til kopien. Klik og træk dette lag under det lag, der indeholder den oprindelige blad.

16 Højreklik på laget og vælg "Warp". Lav små justeringer af warp nettet til at give den nye blad et karakteristisk udseende.

17 Opret yderligere blade (så mange som du gerne vil) ved at gentage trin 15 og 16. Med hvert lag, du opretter, skal du dobbeltklikke på dens notering i "Lag" panel for at åbne menuen "Layer Style".

18 Klik på den lille boks ved siden af ​​"Drop Shadow" for at tilføje en check. Gør det samme for "Facet og prægning", og venstre-klik på selve menupunkt, "Facet og prægning," for at afsløre en ny liste med valgmuligheder.

19 Skriv "100" i feltet ved siden af ​​"Depth" indstilling og tilføj "65" i "Size" feltet. Sørg for, at indstillingen "Blødgør" er sat til nul. Klik på "OK" for at tilføje en yderligere illusion af dybde til et blad.

20 Vælg laget af det nederste blad. Klik på menuen "Filter" og holde musen over "Blur" undermenuen for at udvide den. Klik på "Gaussian Blur ...," type "2,6" i "Radius" feltet, og klik på "OK" for at oprette en dybdeskarphed illusion.


relaterede artikler