Sådan installeres Windows XP på en Dual Processor Machine

April 25

Sådan installeres Windows XP på en Dual Processor Machine


Installation af Windows XP på en dual-processor computer er et emne, der har forårsaget en vis forvirring blandt computerbrugere. Det skyldes, at i lang tid, Microsoft Windows XP Home edition teknisk støttede ikke mere end en enkelt processor. Operativsystemet vil bare ikke genkende eller udnytte det. Dog vil Microsoft Windows XP Home understøtter dual-core processorer fint, så dual-core processorer er teknisk to processorer knyttet sammen til en enkelt CPU. XP Home vil også installere fint på en dual-processor maskine, men den anden processor vil ikke dukke op i enhver diagnostisk, kan således ikke udnyttes til sit potentiale.

Instruktioner

1 Tænd computeren, og indtast din BIOS. Dette sker typisk ved at trykke på "Slet" eller "F12" på computerens opstart skærmen.

2 Cycle gennem BIOS menuer, indtil du finder i menuen startrækkefølge. Brug de relevante taster for at placere dit cd-drev over din harddisk i startrækkefølgen. Det gør din computer tjek din cd til bootable medier før du flytter til din harddisk.

3 Indsæt din Windows XP-installations-cd i cd-drevet, skal du gemme dine ændringer og afslutte BIOS-menuen, og genstart computeren.

4 Tryk på en tast for at starte fra cd når du bliver bedt.

5 Vent til Windows XP setup til belastning, derefter vælge at installere en ny kopi af Windows XP.

6 Følg vejledningen på skærmen. Vælg en partition at installere Windows XP på. Hvis der ikke partition eksisterer, skal du oprette en i uformateret rum, formatere den som NTFS, og derefter vælge den nyoprettede partition at installere Windows XP.

7 Følg vejledningen på skærmen for at starte installationsprocessen. Sørg for at have din Windows XP serie nøglen handy, da du skal bruge det for at afslutte installationen.


relaterede artikler