Sådan oprettes flere værdier fra en Query i Access

May 14

Microsoft Access er et database-software bruges til at gemme, få adgang til, ændre og organisere data. Brugere kan køre en forespørgsel i Microsoft Access, som giver up-to-date information om databasen i form af rapporter og tabeller. Brugeren kan oprette detaljerne i forespørgslen, såsom hvilke felter viser, hvilke oplysninger der skal på listen, hvordan det skal oplistes og hvor mange værdier der skal vises. For at oprette præcise rapporter kan brugere indtaste "flere værdier" i "kriterier" sektioner af forespørgsler, som giver forespørgslen funktionen til at vise information specificeret af kun de kriterier.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Access. Vælg navnet på den database, du vil oprette forespørgslen fra pop-up-boks, der vises, når Microsoft Access åbnes. Hvis der ikke pop-up vises, skal du vælge "File" i øverste venstre i Microsoft Access, skal du vælge "Åbn" og dobbeltklik derefter på din database angivet i "Explorer" vinduet.

2 Klik på "Opret" i værktøjslinjen øverst i Microsoft Access. Vælg "Query". Fremhæv de tabeller, du gerne vil bruge i forespørgslen, og derefter vælge "Tilføj". Når du er færdig med at tilføje tabeller til din forespørgsel, lukke forespørgslen vinduet ved at vælge "X" knappen i øverste højre hjørne af forespørgslen vinduet.

3 Dobbeltklik på de felter, som du gerne vil føje til forespørgslen. At skabe flere værdier, skal du klikke på afsnittet "Kriterier" af det felt, du ønsker at oprette flere værdier for.

4 Skriv "Mellem Y og X," hvor Y og X er de værdier, du ønsker at bruge i denne forespørgsel område. For eksempel kan du skrive i "Mellem et og fem," til kun at vise resultater mellem nummer et og fem. Hvis dit felt indeholder alfabetiske data, kan værdier stadig blive tilføjet. For eksempel, "Mellem Adams og Jackson" vil returnere alle navnene mellem disse værdier, hvis det valgte felt information indeholder ord og bogstaver.

5 Vælg "Gem" på værktøjslinjen Hurtig adgang, og skriv et navn til din forespørgsel. Vælg "Luk" på forespørgslen vinduet. Dobbeltklik på forespørgslen, som vil nu åben som et resultat side viser flere værdier anmodet om i dine kriterier fra trin 4.

TIPS

  • Du kan tilføje kriterier og flere værdier til så mange felter som du vil.
  • Du kan også anmode forespørgslen til at returnere specifikke emner, såsom "Adams, Jackson, Benson," fra en alfabetisk liste, som kun vil vise oplysninger for disse tre elementer. Forespørgslen returnerer kun oplysninger om kriterierne indtastet, bortset fra alle andre navne.

relaterede artikler