Hvordan forbinder jeg en Dell Latitude til et tv?

March 1

Hvordan forbinder jeg en Dell Latitude til et tv?


Dell Latitude er en familie af en laptops fremstillet af Dell Computer Corporation. Dell Latitude Family omfatter et S-Video eller Separeret Video, adapter, ofte kaldet en "Super Video" adapter. S-Video anvender en mini-DIN-stik til at give et videosignal fra Dell Latitude til enhver tv med RCA jack-indgange, og giver en bedre kvalitet signal end en composite video-forbindelse. Du kan tilslutte en Dell Latitude til et tv med et S-Video kabel til videodelen. For lyddelen, er det nemmest at lytte til lyden gennem Dell Latitude højttalere, da den bærbare computer og fjernsyn skal være i umiddelbar nærhed af hinanden alligevel.

Instruktioner

1 Slut den ene ende af et S-Video-kablet til S-Video-stikket på bagsiden af ​​Latitude.

2 Tilslut den anden ende af S-videokablet til S-Video-input-stikket på tv'et.

3 Luk og sluk Dell Latitude. Sørg for, at fjernsynet er tændt. Tænd for Dell Latitude for at se billedet på tv-skærmen i stedet for på den bærbare computer skærmen.

4 Klik på "Start" og "Control Panel". Vælg "Juster skærmopløsning" under "Udseende og personlige", hvis du ønsker at justere opløsningen af ​​billedet fra Latitude til fjernsynet. Klik på "OK" når du er færdig for at gemme dine ændringer.

TIPS

  • Denne løsning er testet af Dell på Dell Latitude D410, D420, D530, D531N, D610, D630N, D630c, D631, D6341N, D810, D820 og D830 bærbare computere og understøttes af Dells teknisk support.
  • Blot frakoble S-Video-kabel vil ikke vende tilbage videoen til Dell Latitude Screen. For at stoppe visning af video på fjernsynet, skal du tænde Latitude uden S-Video-kabel tilsluttet.