Hvordan man kan forbedre lyden på din computer

July 15

Hvordan man kan forbedre lyden på din computer


Forbedre lydkvaliteten af ​​din computer, hvis du har problemer med at høre videoer og lydfiler på det. Med blot et par ændringer, vil du være i stand til at høre som sædvanlig. Nogle gange, det tager et par tweaks af computerens hardware for at forbedre volumen. Hvis dette ikke virker, overveje at udskifte computerens lydkort eller højttalere. Tilføjelse ny hardware til din computer vil forbedre volumen og kvaliteten af ​​computerens lydsystem.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og "Control Panel". Klik på indstillingen for "Hardware og lyd." Vælg "Juster systemets lydstyrke." Træk skifter til at hæve lydstyrken.

2 Kig på din computers brugermanualen for at finde ud af, hvor lydkortet er. Det indeholder typisk et stik til højttalere.

3 Køb højttalere, der er kompatible med din computer. Installer højttalerne og software til din computer. Dette kræver normalt tilslutte højttalerne ind i lydkortet output og i en stikkontakt.

4 Besøg din computers hjemmeside for at finde et kompatibelt lydkort. Køb lydkortet fra producentens websted.

5 Følg vejledningen for at installere lydkort til din computer. Du skal bruge en skruetrækker til at komme i din computers harddisk. Det involverer typisk at fjerne og udskifte plug-in lydkort.

6 Test lyden på din computer med en video eller lydfil. Hvis lydstyrken ikke virker, overveje at tage det til en computer værksted.

TIPS

  • Bær en elektrisk rem på dit håndled, når du arbejder på indersiden af ​​din computer. Dette forhindrer elektrisk stød.