Hvordan man laver en stregkode i Adobe Illustrator

July 2

Hvordan man laver en stregkode i Adobe Illustrator


Stregkoder vises på næsten alle tænkelige produkt, og bruges ikke kun på emballage til supermarkedet hylden, men også til alt fra lagerstyring i lagre for at routing smutter til overnattende forsendelser. Oprettelse af en stregkode i Adobe Illustrator er nemt, ved hjælp af en af ​​en række plug-ins designet specielt til denne opgave. Du kan også bruge flere tredjeparts stregkode genererer produkter og indsætte output i Illustrator (se Resources).

Instruktioner

Oprettelse af en stregkode i Adobe Illustrator

1 Hent en passende plug-in til din version af Adobe Illustrator, der omfatter koder for den type stregkode, du har brug for at producere. Der er flere end et dusin forskellige konfigurationer af almindeligt anvendte stregkoder. Ikke alle Adobe Illustrator plug-ins dække alle de tilgængelige konfigurationer. Denne stregkode skabelse eksempel bruger Barcode Toolbox produkt.

2 Sørg for, at Adobe Illustrator ikke kører i øjeblikket på dit system. Installer den downloadede plug-in i Adobe Illustrator Plug-Ins mappe, eller hvad mappe er angivet af plug-in du har valgt.

3 Start Adobe Illustrator ved at dobbeltklikke på ikonet Ai. Nogle stregkode plug-ins er opført som et nyt filter; andre, såsom den Barcode Toolbox er installeret i Illustrator Toolbar (standard position på venstre side af skærmen). Åbn Barcode Opret værktøj, eller stregkoden filter, hvis du bruger en anden plug-in. Dette vil placere et vindue på din Illustrator arbejdsområde, hvor du vil indtaste stregkode data.

4 Indtast den type stregkode, der oprettes, eller vælge den i rullemenuen i Barcode Opret vinduet. For pakke design vil du normalt bruger en UPC- eller EAN-typen stregkode. Warehousing applikationer vil normalt bruge en kode 2-of-5 eller Code 128 stregkode type.

5 Indtast koden for produktet, bog eller et andet element i vinduet Code. Dette nummer vil blive produceret af din regnskabsafdeling eller anden intern kilde-det ikke automatisk genereret af Adobe Illustrator plugin. Hver kode type har forskellige formater betegnelser; følge det format eksempler, der kommer med din stregkode plug-in, eller se Barcode en notering i afsnittet Ressourcer.

6 Vælg eventuelle bredde, forstørrelse og bar højde restriktioner for dit produkt i de relevante entry områder af Barcode Opret værktøj.

7 Klik hvor som helst i din Adobe Illustrator-dokument uden for Barcode Opret værktøj til at generere din nye stregkode. Vælg alle elementer af stregkoden (Cmd-A på Mac, Cntrl-A på pc) og træk det på plads på dit Illustrator-grafik.

TIPS

  • For en hurtig måde at lave en stregkode, som ikke kræver installation af en plug-in, bruge online stregkode generator opført i Ressourcer. Indtast dine data og vælg stregkoden typen fra drop-down vinduet. Højreklik for at gemme billede som en .png, .gif, .jpeg eller .bmp. Indsæt i dit Illustrator-grafik ved hjælp Cmd-V (Mac) eller Cntrl-V (PC). Bemærk, at denne løsning ikke vil skabe en vektor billede; hvis du har brug vektorgrafik, stick med at bruge en Adobe Illustrator plugin.

relaterede artikler