Nero DVD Burning Tips

June 28

Når du opretter brugerdefinerede cd'er og dvd'er på en hjemmecomputer, er der masser af programmer til at gøre bestemte opgaver, men Nero Burning Rom dækker næsten alle af dem. Ligegyldigt hvilken type dvd, kan Nero skabe, gengive og brænde filerne. Dette omfatter film, slideshows, data, spil og sikkerhedskopiere opbevaring af computerfiler. Efter disse tips vil hjælpe med at lette brugen af ​​programmet og gøre DVD klar til at brænde i løbet af få minutter.

Film / Lysbilledshow

Fra de vigtigste Nero DVD-menuen, skal du klikke på ikonet for filmstrimlen og Polaroid billede. Kig efter det link der hedder "Gør din egen dvd-film", og klik på det. Den Nero Burning Rom vil indlæse og automatisk starte et nyt projekt. Træk og slip dine videofiler i programmet, eller klik på linket "Opret ny Slideshow", hvis du ønsker at bruge billederne. Den næste undermenu giver brugerne mulighed for at redigere menuer og tilføje en baggrund, tekst og vælg et skærmbillede for hver af videofiler. Klik på knappen "Næste" for at se et eksempel på DVD. Efter eksemplet, fortsætte med brændingen.

data diske

Klik på ikonet med den delvist foldede ark papir og vælge den indstilling, der siger "Opret data disk". En ny skærm vil poppe op med en opdagelsesrejsende computerfilerne og en tom kø. Klik og træk filer over og holde styr på størrelsen måler i bunden af ​​skærmen for at vide, hvor meget plads du har tilbage. Opret nye mapper på DVD datadisk ved at højreklikke og vælge "Opret ny mappe". Dette vil holde projektet organiseret og give let adgang til dvd i fremtiden. Klik på knappen "Burn", når alt er organiseret og føjes til projektet.

Spil

For at kopiere et computerspil, indsætte disken til computerens drev. Computer spil back-ups er afgørende, hvis spillet bliver beskadiget eller ridset. Klik på "Backup" ikon, der viser et billede af en sikker og to diske. Klik på "Kopier DVD" ikonet. Vent Nero til at behandle disken, kopiere data, og når den er færdig, vil disken automatisk pop ud af dit drev. Indsæt tom dvd-disk og vente på kopi til succes brænde. Sørg for at du har mindst 5 GB til rådighed på din computer for at give plads til spillet.

Backup

I stedet for manuelt at oprette en backup DVD, kan Nero automatisk sikkerhedskopiere dine computerfiler og brænde dem til DVD efter behov. Klik på "Backup" ikonet. Klik på den sidste indstilling, der siger "Sikkerhedskopier Hard Drive". Vent "Nero Back It Up" for at indlæse. Klik på den harddisk, du vil sikkerhedskopiere, efterfulgt af en "Backup navn", og klik på knappen "Næste". En fuld back up vil kræve omkring 20 dvd'er, afhængigt af hvor meget plads din computer har. Brug "File Back Up" option på venstre side, hvis du kun vil sikkerhedskopiere bestemte mapper som "Dokumenter", "My Pictures" og programfiler.

Hastighed / Burning

Når du vælger de brændende muligheder sikrer en arbejdsgruppe DVD ved at brænde på den langsomste mulige hastighed. Hvis en DVD brænder for hurtigt, kan data blive beskadiget, eller brændingen kunne fejle. Brug dual-layer DVD-diske til at holde flere data. Skiverne holde fordoble rummet og gøre det mere bekvemt at sikkerhedskopiere filer. Lade computeren alene mens brænding. Processen tager en masse hukommelse og kunne blive forstyrret, hvis computeren bliver brugt for meget.