Sådan Burn tv musik til en cd

January 16

Sådan Burn tv musik til en cd


For at overføre musik fra en TV på en cd kræver opfange lyden fra tv og gemme en digital kopi. Den digitale kopi kan derefter brændes til en tom cd-r ved hjælp af Windows Media Player.

Instruktioner

1 Forbind to RCA ledninger til de røde og hvide RCA udgangsstik fra TV. En RCA ledningen er en standard type kabel bruges til at overføre analog lyd og composite video-signaler. De røde og hvide udgangsstik er for lyd.

Sæt de mandlige ender af de røde og hvide RCA-stik, der kommer fra tv'et ind i de kvindelige røde og hvide RCA-stik på et RCA til 1/8 "3,5 mm adapter. Denne adapter har to RCA indgange og en 1/8" 3,5 mm udgang .

2 Sæt 1/8 "del af konverteren i" Line In "audio port på bagsiden af ​​computeren. Kør Audacity, Wavosaur eller Free Audio Recorder og tryk på knappen" Record ". Afspil lyd fra TV og tillade software til at fange musikken.

3 Tryk på knappen "Stop" når du er færdig. Klik på "File" og "Export" for at gemme filen på computeren.

4 Sæt en tom CD-R i computerens brænder drev og vælg "Brænd en CD" fra menuen, der popper op. Hvis ingen menu popper op, klik på "Start" og vælg Windows Media Player i menuen "programmer".

5 Klik på knappen "Burn" i toppen af ​​programmet og vælg lydfilen. Klik på "Burn" for at brænde det til CD.