Forskelle mellem en patron og toner

February 4

Printer patroner enten indeholder blæk eller toner. Der er en forskel mellem de to, og hvad de bruges til. Flere faktorer bør overvejes, når du er shopping for din næste printer. Toner er normalt anvendes på dyrere, større laserprintere, der har brug for at bære en stor arbejdsbyrde. Mindre kapacitet inkjet printere bruger blækpatroner.

Hvad er Inside

Navnene stort set siger det hele. Blækpatroner indeholder flydende blæk, der er oversået på papiret. Printhovedet indeholder en dyse, at blækket passerer igennem i sin ansøgning til papiret. Toneren indeholder et tørt pulver blæk kaldet toner, der bruges på laserprintere. Printhovedet fungerer på samme måde med en dyse, der spreder blækket.

udskrivningshastighed

Tonerpatronerne giver flere sider pr patron. Men det har mere at gøre med kvaliteten af ​​printhovedet anvendes på laserprintere versus de billigere inkjet printere. Toneren har evnen til at producere hurtigere udskrivning hastigheder over inkjet. Selvom hastigheder varierer fra producent, laser printer, der bruger toner altid producere kopier hurtigere.

Koste

Tonere koster flere penge end blækpatroner. Men omkostningerne vinder udligner sig selv ud, da de tonere skiftes sjældnere end blækpatroner. Blækket holder også længere i en toner, fordi det er allerede tør, meget gerne et pulver. Blækpatronerne har en begrænset holdbarhed, da blækket kan tørre ud hvis det ikke anvendes. De fleste brugere aldrig støder på dette problem, i betragtning af at blækket løber ud meget hurtigere end toner.

Afgørelse

Beslutningen om, hvilken slags blæk, du skal bruge, afhænger af den printer, du køber. Du behøver ikke have et valg. Printeren enten bruger blæk eller toner. De printere, der bruger toner koste flere penge, fordi de er laserprintere og ikke forbrugeren-baserede inkjet-printer. Hvis du planlægger at bruge printeren ofte - for eksempel i et lille kontor - så er det en klogere valg at investere i en dyrere toner-baserede printer. For let hjemmebrug, inkjetprintere også komme i en lang række og samtidig bibeholde deres følelse af omkostningseffektivitet. Nogle trykkerier fabrikanter sælger også valgfri ekstra store blækpatroner, der giver flere sider end en standard blækpatron.


relaterede artikler