VNC 4 Øvelse

December 27

VNC 4 Øvelse


Mange computerbrugere ville ønske, de kunne logge ind på en hjemmecomputer, mens på arbejde for at lytte til en cd eller spille et spil på frokostpause. Vi ved alle, hvordan praktisk det ville være at kunne få adgang til et familiemedlem computer for at reparere den, snarere end at forsøge at fejlfinde over telefonen. Hvad mange mennesker ikke ved, er, hvor let disse scenarier er at opnå. RealVNC 4 er et gratis program, der gør remote desktop management simpelt for nogen.

Instruktioner

Target Computer

1 Hent RealVNC 4 (se Resources) og dobbeltklik på den downloadede eksekverbare at installere.

2 Følg anvisningerne på skærmen, indtil du kommer til "Select Components" side. Vælg "VNC server" og klik på "Næste".

3 Accepter standardindstillingerne, indtil du når "Vælg Addition Opgaver" side. Vælg begge muligheder for at registrere VNC Server som en service og til at lancere det i service-mode. Dette vil tillade dig at oprette forbindelse til computeren, selv om der ikke er en bruger allerede er logget ind.

4 Gennemgå dine installationsmuligheder og klik på "Install". Når installationen er gennemført en VNC Server Properties boks åbnes.

5 Vælg fanebladet "Authentication" og klik på "VNC Password Authentication."

6 Klik på "Configure" og indtast din adgangskode på begge linjer. Kodeordene skal matche nøjagtigt herunder tilfælde, eller du vil få en fejl. Klik på "OK".

7 Besøg WhatIsMyIP hjemmeside (se Resources) og registrere antallet angivet. Du skal bruge denne adresse til at oprette forbindelse til denne computer.

Hjem Computer

8 Hent RealVNC 4 fra internettet (se Resources) og dobbeltklik på den downloadede eksekverbare at installere.

9 Følg anvisningerne på skærmen, indtil du kommer til "Select Components" side. Vælg "VNC Viewer" og klik "Næste".

10 Accepter standardindstillinger og fuldføre installationen.

11 Start VNC Viewer fra menuen "Start".

12 Indtast IP-adressen på den computer, du vil oprette forbindelse til i "Server" tekstfeltet. Klik på "OK".

13 Indtast din adgangskode, og klik på "OK". RealVNC vil nu oprette en forbindelse til fjerncomputeren så du kan styre systemet fra dit skrivebord.

TIPS

  • RealVNC Free Edition 4.1 virker ikke på Windows operativsystemer ældre end XP eller Server 2003. RealVNC tilbyder nyere betalte versioner, der vil arbejde.