Sådan Host din egen hjemmeside på Home

January 1

Løb en hjemmeside er en fælles begivenhed i dagens verden. Websteder som GoDaddy.com og 1and1.com tilbyder billige hosting planer, der næsten alle har råd til. Mange tilbud "one-stop shopping" oplevelser, hvor du kan finde og registrere et domænenavn, tilmelde dig en hosting plan, og selv designe og bygge dit websted lige fra deres inkluderet kontrolpanel. Men du kan finde dig selv ønsker at være vært for dit eget websted for en række forskellige årsager. Du mange ikke ønsker en begrænsning af din båndbredde, kan du ønsker at undgå at underskrive en restriktiv Betingelser for brug aftale, eller du kan blot ønsker at lære at være vært for dit eget websted. Det kan gøres fra dit eget hjem.

Instruktioner

1 Registrer dit domæne med en domæneregistrator. De fleste hosting-udbydere tillader dig at registrere dit domæne uden at oprette en hosting-konto. Tredjeparts virksomheder, der leverer denne service omfatter godaddy.com, 1and1.com og hostgator.com. Følg deres anvisninger for at finde et ledigt domænenavn og registrere det.

2 Download og installer Apache webserver (httpd.apache.org/). Apache-server teknologi er bag mange af de servere på internettet i dag, og det er gratis og cross-platform. Faktisk Apache kommer pre-installeret på Mac OS X. Hvis du vil installere Apache til Windows, skal du vælge den ønskede udgave fra httpd.apache.org/download.cgi og klik på download-linket. Dobbeltklik på den downloadede .msi fil for at starte installationsguiden. Følg vejledningen på skærmen for at installere Apache på din harddisk. Fra de tilgængelige indstillinger, vælg "Kør Apache som en service" og "Installer for alle brugere" at strømline site hosting processen senere. Genstart computeren efter installation af Apache til at opdatere relevante systemfiler og starte Apache service.

3 Test din Apache-server ved at åbne en browser og skrive "localhost" i adresselinjen vinduet. Du bør se en simpel side, der hedder "Det fungerer!" Hvis installationen mislykkes, tjekke din error.log fil og justere dine processer og tilladelser efter behov.

4 Konfigurer din Apache-server ved at redigere de alm linjer i httpd.conf, den access.conf, og srm.conf filer. Disse linjer kaldes direktiver, og Apache bruger disse filer og de linjer, de indeholder for at bestemme, hvordan den køres. Formentlig den mest magtfulde af disse direktiver er <Directory>, da dette bestemmer hvilke mapper på din server er faktisk "tjente" til en anden computer via internettet. Generelt, hvis du bruger den computer, hvor Apache er installeret som en webserver kun, så alle filer på den harddisk vil være tilgængelige via internettet. Du kan blokere adgang til et bibliotek med <Directory> direktivet, men det er lettere at blot at gøre maskinen helt tilgængelig.

5 Genstart Apache serveren efter redigering af konfigurationsfiler, da ændringer kun anvendes, når genstarte tjenesten.

6 Konfigurer din router til at tillade port-forwarding. Hvis du er forbundet til internettet bag en router, skal du konfigurere den til at sende anmodninger på port 80 (den mest almindelige HTTP port) til computeren indeholder dit Apache installation. Fremgangsmåder til at gøre dette vil variere; konsultere din router brugsvejledning for detaljerede port-videresendelse instruktioner.

TIPS

  • Spørg din internetudbyder, før du foretager dit website levende. Mange internetudbydere tillader ikke hosting på deres netværk.

relaterede artikler