Sådan installeres en SquirrelMail Theme

April 29

SquirrelMail er en webmail program, der byder på en central beliggenhed for at sende og modtage e-mails. Hver SquirrelMail installation er tema med en farve og layout styling, der kan konfigureres til at tilbyde en ny udseende. SquirrelMail støtter fuldt brugen af ​​"tema-ing", og du kan hurtigt installere et nyt tema til din eksisterende SquirreMail installation til at give dine brugere et valg i, hvordan deres webmail klient ser ud.

Instruktioner

1 Få adgang til din webserver sagsakter mappe ved hjælp af din foretrukne FTP, SFTP eller SCP klient. Kontakt din web vært for en liste over understøttede programmer hvis du ikke er sikker på, hvad protokoller de støtter, eller hvad kunden skal bruges.

2 Åbn din SquirrelMail mappe, navigere til "temaer" mappe og upload dit tema fil. Det bør være mærket "themename_theme.php." (Erstat "THEMENAME" med navnet på dit tema.)

3 Kør "conf.pl" fil i dit SquirrelMail mappe for at anvende din nye tema. Du kan køre programmet ved at skrive "perl /path/to/squirrelmail/conf.pl" uden anførselstegn på kommandolinjen og derefter trykke på "Enter". Erstat "/ sti / til / squirrelmail" med stien til din squirrelmail mappe.