Sådan at frigøre harddiskplads på en Sony VAIO bærbar

May 21

Som du surfer på internettet og downloade filer, i sidste ende harddisken på din Sony Vaio bærbare computer vil begynde at fylde op. Hvis din harddisk er ved at være kapacitet, vil du bemærke, at systemet kører meget langsommere end det plejede at. Frigør plads på harddisken på Vaio at gøre plads til nye programmer og forbedre systemets ydeevne. Snarere end at søge for hver enkelt fil, du vil slette, kan du bruge Diskoprydning program inkluderet på din bærbare computer til hurtigt at frigøre harddiskplads.

Instruktioner

1 Klik på Start-menuen og vælg "Alle programmer". Klik på "Tilbehør" og vælg "Systemværktøjer".

2 Klik på "Diskoprydning". Vælg muligheden for at fjerne filer på alle bærbare profiler. Indtast din administratoradgangskode, hvis du har indstillet en op og klik på "OK".

3 Klik på det drevbogstav, der svarer til din Sony Vaio harddisk. Klik på "OK". Klik på afkrydsningsfelterne mærket "Temporary Internet Files", "Offline Web Pages", "papirkurven" og "System Error Memory Dump Filer."

4 Beslut, om du vil fjerne eventuelle programmer, du har hentet fra internettet, som du ikke længere bruger. Klik på "Download Program Files" afkrydsningsfelt, hvis du ønsker at slette de filer for at frigøre mere plads på harddisken.

5 Klik på "OK" for at fjerne unødvendige filer og frigøre nogle plads på harddisken. Naviger til fanen "Flere indstillinger".

6 Rul gennem listen over programmer, der er installeret på din Sony Vaio. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​ethvert program, du ikke længere har brug for. Klik på "OK" for at fjerne programmerne fra din harddisk.

TIPS

  • Hvis din Sony Vaio bruger Windows XP, kan du få adgang til Diskoprydning program ved at åbne Start-menuen og klikke på "Run". Skriv "cleanmgr" i tekstfeltet og tryk på Enter.
  • Hvis du vil gendanne Sony Vaio harddisk tilbage til fabriksindstillingerne og slette alle dine filer, kan du bruge inddrivelse guiden Vaio. Sæt en tom cd-r i Vaio diskdrev, derefter åbne guiden opsving fra menuen Start. Følg vejledningen på skærmen for at oprette et opsving disk. Genstart den bærbare computer med disken stadig i drevet til helt rense harddisken.

relaterede artikler