Sådan justere hastigheden på en CPU Cooling Fan

April 4

Sådan justere hastigheden på en CPU Cooling Fan


Den kølende blæserhastighed af en central behandlingsenhed (CPU) kan ændres for bedre at udnytte den maksimale computerens ydeevne. Forstå, hvordan det fungerer, er nøglen til at gøre det rigtige justering. Ventilatoren afleder varme på de vigtigste mikrochip og forhindrer den i at smelte. I nogle tilfælde, for meget fremdrift er spild af elektrisk energi; derfor skal bremset blæseren. I andre situationer skal blæseren fremskynde at forhindre mange samtidige processer i at beskadige computeren. Du kan ændre en CPU blæserhastighed at øge dens levetid og værdi.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter klikke på "Control Panel".

2 Klik på "Ydelse og vedligeholdelse" og derefter vælge "Power Saver". (Bemærk: Din computer kan vise anden underkategori Se under "Ydelse og vedligeholdelse" for at være opmærksom på dine specifikke indstillinger..)

3 Flyt "CPU Processing Speed" skyderen op for at fremskynde ventilatoren; flytte det ned til bremse den ned. (Bemærk: Skyderen position kan variere, og det afhænger af producenten og modelnummeret.)

4 Klik på "Anvend" og "OK" for at aktivere de nye indstillinger. For en hurtig måde at få vist din CPU hastighed ved hjælp af DirectX Diagnostic Tool, skal du fortsætte til trin 5.

5 Klik på "Start" og derefter klikke på "Kør".

6 Skriv "dxdiag" og derefter klikke på "OK."

7 Gå til fanen "System" og se hastigheden på "Processor" linje.

TIPS

  • Juster hastigheden af ​​ventilatoren i komplet (ikke halvvejs mellem indstillinger), men små trin og derefter teste for at se, hvordan computeren reagerer på ændringen. Denne måde er det lettere at knytte omfanget af ændringen med resultaterne.
  • Loud CPU fans er ikke nødvendigvis dårligt. Hvis det sparker på, betyder det, at den fungerer til at køle ned din enhed. Du kan mindske belastningen ved at lukke ubrugte programmer.
  • Disse trin gælder for Windows XP-operativsystemet. Besøg Microsoft Support for at få oplysninger om andre softwareversioner.

relaterede artikler