Sådan får Screen Savers fra en computer til en anden

April 1

Sådan får Screen Savers fra en computer til en anden


Pauseskærme var oprindeligt simple bevægelige farver eller polygoner, der skal forhindre billederne fra at blive brændt i en computerskærm, men de har udviklet sig til at omfatte kunstfærdige slide shows eller animationer, nogle med lyd og visuelle effekter. Du kan dele din pauseskærm filer, sikkerhedskopiere dem eller sætte dem på en ny computer. Fordi pauseskærm filer er selvstændig, du behøver kun at flytte filerne til den korrekte mappe på en anden Windows-computer og de vil være klar til brug.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen og skriv "C: \ Windows \ system32" i tekstfeltet nederst i ruden. Tryk på "Enter" -tasten.

2 Klik på "Type" for at sortere filerne i vinduet alfabetisk efter filtype. Rul ned til "Screen Saver" filtype. Alle filer med en ".scr" filtypenavn er Windows pauseskærm filer.

3 Klik på den første pauseskærm fil. Hold "Shift" nede og klik på sidste pauseskærm fil. Alle de ".scr" filer vil blive fremhævet. Højreklik på de markerede filer og vælg "Kopier" fra genvejsmenuen.

4 Sæt en tom cd eller dvd i cd / dvd-drev, eller vedhæfte en bærbar enhed som en USB-harddisk eller tommelfinger drev. Klik på Windows "Start" og klik på "Computer" eller dobbeltklik på "Computer" på skrivebordet.

5 Dobbeltklik på cd / dvd-drev eller bærbar enhed under "Enheder til flytbare medier." Klik på "Like a USB flash drev" og klik på "Næste", hvis du kopierer filerne til CD / DVD. Disken bliver formateret. Højreklik på en tom del af cd / dvd-drevet vindue eller bærbar enhed. Vælg "Indsæt" fra menuen. De ".scr" filer bliver kopieret.

6 Tag CD / DVD eller bærbar enhed. Sæt disken eller vedhæfte den bærbare enhed til en anden computer. Klik på "Start" og klik på "Computer".

7 Dobbeltklik på cd / dvd-drev eller bærbar enhed. Fremhæv de ".scr" filer; højreklik og vælg "Kopier".

8 Klik på "Start" og skriv "c: \ windows \ system32" i søgefeltet nederst i menuen "Start". Højreklik i "system32" vinduet og klik på "Indsæt". Pauseskærmen filer kopieres til biblioteket og til rådighed på computeren.


relaterede artikler