Sådan: Compaq Processor Upgrade

February 10

Sådan: Compaq Processor Upgrade


CPU'en er den vigtigste komponent i ethvert Compaq computer. Den håndterer de store forarbejdning funktioner til din computer, og en hurtig processor betyder, at din computer kan nemt håndtere flere opgaver på én gang uden at fryse eller crashe. Desværre kan CPU'er blive forældet ret hurtigt. Hvis du oplever, at din Compaq ikke kan åbne nyere ressourcekrævende hogging programmer så hurtigt, som du gerne vil, kan det være tid til at opgradere CPU. Opgradering af CPU kræver kun et par værktøjer og kan gøres på ingen tid.

Instruktioner

1 Find kompatible processorer til dit bundkort. CPU'er passer kun i kompatible stik på kompatible bundkort. For eksempel vil en AMD CPU ikke passer en Intel socket. Se den dokumentation, der fulgte med din Compaq at bestemme, hvad socket skrive dit bundkort har, og hvilke typer af CPU'er er forenelig med bundkortet.

2 Fjern sidepanelet på din Compaq. Fjernelsen proces varierer blandt Compaq modeller, men typisk vil der være et par fingerskruer langs bagkanten af ​​det panel, der skal løsnes. Når de er blevet løsnet, skubbe panelet mod bagsiden af ​​computeren, og fjern det. Læg computeren på siden.

3 Fjern CPU køling enhed. Køleanlægget er fan / heatsink monteret over CPU, der fordriver varme fra processoren. Det skal fjernes for at fjerne CPU. Tag blæserkablet danne bundkortet. Køleenheden kan skrues i bundkortet eller det kan være forbundet med en låse låsen. Hvis det er skruet i, skal du blot fjerne skruerne og løft køleenhed lige op for at fjerne det. Hvis det bruger en låsning låsen, skal du så mange AMD sockets, bruge en flad skruetrækker til at løfte låsen op og frigøre det. Derefter vippe køleenheden til siden for at løsne den fra stikkontakten.

4 Fjern det gamle CPU ved at frigøre den fra soklen og løfte det lige op. For at låse en Intel socket, brug en skruetrækker til at dreje låseskruen mod uret, indtil det klikker. For at låse en AMD socket, hæve låsearmen på siden af ​​CPU op.

5 Installer din nye CPU. Linje benene på din nye CPU op med hullerne på soklen. CPU'en passer kun én måde, så tage din tid til at line op benene og ikke tvinge CPU på plads. Når benene er linet op, droppe CPU i stikket og lås den på plads, enten ved at dreje låseskruen eller sænke låsehåndtaget.

6 Påfør et tyndt lag af termisk fedt på toppen af ​​CPU. Termisk fedt hjælper overføre varmen fra CPU til køleenheden. Påfør lige nok til at dække CPU uden nogen af ​​de fedt kører over siderne.

7 Geninstaller køleenheden og erstatte sidepanelet på din Compaq.

TIPS

  • Hvis din nye CPU er betydelig mere kraftfuld, vil det generere mere varme. Overvej at opgradere din køleenhed til en mere kraftfuld enhed så godt.
  • Arbejd aldrig på din computer uden at bære en elektrostatisk håndled band for at forhindre skader fra statisk elektricitet.

relaterede artikler