Hjælp med Amazon Links i KompoZer

July 8

Hjælp med Amazon Links i KompoZer


Amazon søsterselskaber tjene penge på deres hjemmesider ved at placere affilierede links i deres websider. Website ejere bruge KompoZer editor til at oprette websider. Redaktøren har også evnen til at indsætte Amazon affiliate links i enhver side. Ved at lære den tekniske proces bag link programmering, kan du oprette ubegrænset Amazon forbindelser med KompoZer.

Amazon Affiliate Links

Amazon affiliate program indeholder links til alle partnere. Dit affiliate id er indlejret i disse links for at give dig kredit for at henvise kunder fra dit website. Brug afsnittet "Links og bannere" i din affiliate konto for at få disse links. Produktet links fører direkte til et bestemt produkt. De banner link giver dig mulighed for at annoncere bestemte produkter eller tilbud valgt af Amazon. Den "Link til en side" funktionen opretter links til de vigtigste Amazon side, kategori sider eller andre bestemte sider. Brug altid "Link Checker" for at bekræfte eksistensen af ​​dit affiliate ID, før du bruger KompoZer til at placere en Amazon link på en webside.

KompoZer redigeringsmuligheder

KompoZer har både "Normal" og HTML-editorer. Du ser begge disse faner nederst i redigeringsvinduet, når du åbner editoren. Som en teksteditor, betyder "Normal" editor ikke vise HTML. Snarere, du indtaster normal tekst i denne editor. Dette er en fordel, hvis du ikke kender HTML. KompoZer viser denne tekst editor som standard. Men du kan altid få vist og redigere HTML for enhver side ved at klikke på "HTML Source" fanen.

Forbereder websider

Ved brug af KompoZer, klik på "Filer" og vælg "Åbn fil" for at finde websiden for at placere dine Amazon links. Dette trin placerer websiden i KompoZer redaktør. Hvis du ikke har en kopi af den ønskede webside på din computer, skal du downloade den fra din hjemmeside at åbne den i KompoZer. Eventuelt kan du åbne KompoZer og bruge redigeringsvinduet til at oprette en ny side for Amazon links.

Indsættelse Amazon Links

Du starter ved at oprette en Amazon linket i din affiliate konto. Systemet giver dig HTML at indsætte i dine websider. Kopier, at HTML. For at indsætte HTML til en Amazon linket i "Normal" mode, sætte markøren på det sted på siden, hvor du vil have linket skal vises. Du klikker derefter på "Indsæt" og vælg "HTML". En tekstboks vil poppe op at indtaste din HTML-kode. Indtast den kode, du fik fra Amazon og gemme det. Din Amazon affiliate link vises nu på din webside.

Du har mulighed for at indtaste Amazon HTML-kode i den rå HTML. Men det kan være forvirrende i form af side placering. Brug af "Indsæt" funktion i teksteditoren er at foretrække, fordi du rent faktisk kan se, hvor linket kommer til at blive vist på siden.


relaterede artikler